Libnet.ro
UNICEF

19:16

Unul din patru profesori din Republica Moldova nu detine niciun grad didactic

Adevărul Adevărul,
Unul din patru profesori din Republica Moldova nu detine niciun grad didactic

Douazeci si cinci la suta dintre profesorii liceelor din tara nu detin grade didactice. Totodata, peste jumatate din directorii liceelor 56,2%) nu detin niciun grad de calificare, anunta Ministerul Educatiei, intr-un document de politici publice. continuă pe Adevărul

SUA si Marea Britanie, ingrijorate de intentiile Rusiei fata de Republica Moldova si alte state din regiune

SUA sunt ingrijorate de intentiile Moscovei fata de tari din regiune, ca Republica Moldova, Georgia, Serbia, Muntenegru sau Letonia, secretarul de Stat John Kerry afirmand ca interventia Rusiei in Ucraina ar putea fi o noua strategie de impartire a Europei de Est in sfere de influenta. La randul sau, premierul britanic David Cameron a declarat ca Occidentul trebuie sa impiedice Rusia sa destabilizeze Republica Moldova.

INTERVIU Mihai Ghimpu: Liderii partidelor din Republica Moldova se sperie cind vad stirile cu DNA-ul romanesc, se tem de o justitie independenta. Unde e miliardul de dolari furat de la Banca de Economii?

Mihai Ghimpu, presedintele Partidului Liberal din Republica Moldova, spune intr-un interviu pentru HotNews. ro ca liderii partidelor aflate acum la putere la Chisinau se tem de o justitie independenta pentru ca au interese personale meschine, si spune ca sprijinul tacit dat de comunisti guvernului minoritar este o frina pe drumul pro-european al Moldovei. Ghimpu vorbeste si despre faptul ca, prin anumite actiuni, cele doua partide la putere - PLDM si PD - fac jocul direct sau indirect al Rusiei, si le acuza ca nu vor sa intrerupa propaganda televizunilor ruse in Moldova. Ghimpu mai spune ca principalul mesaj transmis de Klaus Iohannis la intilnirea de miercuri este continuarea cursului european.

Lucrarile de constructii din Republica Moldova in 2014 au costat peste 7 milioane de lei

Companiile de contructii din Republica Moldova au efectuat lucrari in valoare totala de peste sapte milioane de lei pe parcursul anului 2014 - cu peste 76 de mii de lei mai mult decat in anul precedent.

Iohannis: Romania va face tot posibilul sa sprijine Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, in cadrul conferintei de presa comune cu presedintele Republicii Moldova, ca Romania va face tot posibilul pentru a sprijini Republica Moldova, in demersul spre Europa.

Analist rus: Republica Moldova e in epoca de piatra, locuita de clovni si oameni de Neanderthal.

Politologul rus Constantin Simonov sustine ca Republica Moldova este o tara care traieste in epoca de piatra si are manifestari asemanatoare cu cele ale unui clovn. Simonov trebuia sa sustina o conferinta la Chisinau si Comrat, insa a fost retinut si expulzat de pe teritoriul Republicii Moldova, fiind declarat persona non-grata pe o perioada de 5 ani.

Comandatul trupelor NATO in Europa: Trupele rusesti din Transnistria sunt acolo pentru a impiedica Republica Moldova sa se orienteze spre Vest

Generalul american Philip Breedlove, comandatul trupelor NATO in Europa, avertizeaza ca Republica Moldova este una dintre tarile de care Rusia este interesata, iar trupele rusesti din Transnistria se afla acolo.

Pentagon: Rusia ar putea destabiliza Republica Moldova si Muntenegru

Rusia ar putea incerca sa destabilizeze tari care nu sunt membre NATO precum Republica Moldova si Muntenegru, atrag atentia oficiali din cadrul Departamentului american al Apararii audiati in Congresul SUA pe tema oportunitatii oferirii de armament letal Ucrainei, informeaza Mediafax.

Klaus Iohannis s-a intalnit cu liderii principalelor partide din Republica Moldova. Vlad Filat: Avem nevoie de prieteni alaturi de noi

Presedintele Klaus Iohannis se afla intr-o vizita oficiala in Republica Moldova, acolo unde a avut o intalnire, marti, cu presedintele moldovean Nicolae Timofti. in cursul zilei de miercuri, seful statului a.

VIDEO. Ce a discutat Iohannis cu liderii partidelor pro-europene din Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, miercuri, in cea de-a doua zi a vizitei oficiale pe care o efectueaza in Republica Moldova, cu liderii partidelor pro-europene, Vlad Filat PLDM), Marian Lupu PDM) si Mihai Ghimpu PL), discutiile vizand parcursul european al Moldovei si reforma justitiei, conform Mediafax.

Timofti vrea mai multe investitii romanesti in Republica Moldova

Presedintele moldovean, Nicolae Timofti, a declarat, marti, la Chisinau, ca i-a spus omologului sau Klaus Iohannis ca doreste mai multe investitii romanesti in Republica Moldova, inclusiv in domeniul audiovizual, informeaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )