Libnet.ro
UNICEF

18:15

Lucruri NESTIUTE despre ION TIRIAC: Femeia care i-a daruit doi copii SPUNE TOT!

B1 B1,
Lucruri NESTIUTE despre ION TIRIAC: Femeia care i-a daruit doi copii SPUNE TOT!

Sophie Ayad este femeia care i-a oferit lui Ion Tiriac doi copii. Jurnalista de origine egipteana a sustinut ca a trait cea mai frumoasa poveste de dragoste alaturi de miliardar. Sophie Ayad si Ion Tiriac. continuă pe B1

Lucruri NESTIUTE despre ION TIRIAC, povestite chiar de femeia care i-a daruit doi copii

Sophie Ayad este femeia care i-a oferit lui Ion Tiriac doi copii. Jurnalista de origine egipteana a sustinut ca a trait cea mai frumoasa poveste de dragoste alaturi de miliardar. Sophie Ayad si Ion Tiriac.

Fost finalist de Roland Garros, despre Ion Tiriac: M-a alergat si a incercat sa-mi rupa racheta de cap

Caracterul vulcanic al lui Ion Tiriac din perioada cand era sportiv profesionist este confirmat inca odata prin povestile celor cu care a colaborat. Dupa ce Boris Becker a afirmat ca cum Tiriac a spart un.

Ion Tiriac rupe tacerea la Roland Garros si vorbeste despre problema Simonei Halep: Treaba asta nu o vezi la englezi sau la rusi!

Simona Halep incearca din nou sa castige primul Grand Slam al carierei si se afla deja in optimi la Roland Garros, unde o urmareste si Ion Tiriac.

De ce a trimis-o Ion Tiriac pe Cristina Neagu pe urmele Mariei Sarapova

Ion Tiriac este unul dintre cei mai influenti oameni din Romania, care are conexiuni in toate domeniile, in toate colturile lumii.

Ion Tiriac, atac vehement la adresa Serenei Williams: Exista o regula, n-ai voie cu asa ceva (VIDEO)

Ion Tiriac s-a dezlantuit la adresa fostului numar 1 mondial Serena Williams dupa ce aceasta s-a retras luni cu foarte putin timp inainte de meciul din optimile de finala de la Roland Garros impotriva Mariei.

Ion Tiriac, declaratii TRANSANTE despre problema Simonei Halep: Treaba asta NU O VEZI la englezi sau la rusi!

Simona Halep incearca din nou sa castige primul Grand Slam al carierei si se afla deja in optimi la Roland Garros, noteaza Adevarul. intrebat chiar de catre Boris Becker despre situatia sportivei, Ion.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )