Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, anunt-bomba: Toti prefectii din timpul guvernului PSD vor fi schimbati

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, anunt-bomba: Toti prefectii din timpul guvernului PSD vor fi schimbati

Premierul Ludovic Orban a anuntat vineri seara, la Pitesti, ca toti prefectii si subprefectii numiti in timpul guvernarii anterioare vor fi schimbati dupa turul al doilea al alegerilor. continuă pe Antena3

Diaspora pune presiune pe Ludovic Orban. Solicitarile organizatorului mitingului din 10 august

Timmy Tomescu, organizatorul protestului din 10 august 2018, i-a cerut premierului Ludovic Orban sa .

Orban: Vom inlocui toti prefectii si toti subprefectii, nu exista niciun fel de dubiu in privinta asta. Acum i-am lasat sa organizeze alegerile

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a spus, vineri seara, la o intalnire cu liberalii, in judetul Arges, ca nu s-au schimbat prefectii pana acum pentru ca urmau alegerile. ii batem cu prefectii lor si ii batem de le suna apa in cap cu prefectii lor, a spus Orban, care a anuntat, insa, ca nu va lucra cu prefectii pusi de Viorica Dancila.

Orban anunta ca va inlocui toti prefectii

Premierul Ludovic Orban a anuntat vineri seara, la Pitesti, ca toti prefectii si subprefectii numiti.

Ludovic Orban, invitat sa-i adreseze o intrebare lui Klaus Iohannis in timpul dezbaterii de marti seara: Ce a vrut sa afle premierul de la prezidentiabilul PNL(VIDEO)

Premierul Ludovic Orban i-a adresat o intrebare presedintelui Klaus Iohannis la dezbaterea care a avut loc, marti seara, dupa ce a primit aceasta provocare de la jurnalistul Radu Tudor. Liderul guvernului l-a.

Fondul de rezerva este epuizat. Reactia premierului Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca la preluarea functiei a gasit Fondul de rezerva al Guvernului la dispozitia prim-ministrului epuizat, adaugand ca nu a gasit nicio noimain.

Ludovic Orban, pe santierul Magistralei 5. Premierul a spus cand va fi gata metroul din Drumul Taberei

Bucurestenii din cartierul Drumul Taberei vor putea circula cu metroul incepand cu a doua jumatate a anului 2020. Este promisiunea facuta de premierul Ludovic Orban, care a vizitat, vineri, Magistrala 5 Eroilor Drumul Taberei. Ludovic Orban: Metroul poate fi dat in folosinta anul viitor, aproximativ in luna iunie Premierul Ludovic Orban a vizitat, vineri, .

Ludovic Orban, anunt de ultima ora pentru romani! Cu cat ar putea creste salariul minim pe economie

Premierul Ludovic Orban a anuntat ce se va intampla cu salariul minim pe economie. Vestea este una de o importanta deosebita pentru romani, mai ales ca ar putea urma si cresteri la nivel salarial. Guvernul va lua o decizie cu privire la aceste schimbari, pana la finele saptamanii in curs. Ludovic Orban, anunt de ultima .

LUDOVIC ORBAN: Industria auto este vitala pentru dezvoltarea economica a Romaniei

Industria auto este vitala pentru dezvoltarea economica a Romaniei, asigurand 14% din PIB, 26% din exporturile Romaniei, dar si sute de mii de locuri de munca, a declarat, vineri, prim-ministrul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Vrem sa adoptam rectificarea bugetara pana la sfarsitul lunii noiembrie

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, in localitatea Bals din judetul Olt, ca Guvernul vrea sa adopte pana la sfarsitul lunii noiembrie rectificarea bugetara, el adaugand ca altfel e bai mare pentru ca sunt multe institutii, atat guvernamentale, cat si din administratia locala, aproximativ 20% din total, care nu au bani suficienti pana la sfarsitul anului sa-si plateasca salariile si cheltuielile de functionare.

LUDOVIC ORBAN: Metroul din Drumul Taberei poate fi dat in folosinta pana in luna iunie

Premierul Ludovic Orban a anuntat azi ca firmele care construiesc magistrala 5 a metroului din Drumul Taberei si-au luat angajamentul de a finaliza lucrarea in urmatoarele sapte luni, toate conditiile legale fiind indeplinite, relateaza News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )