Libnet.ro
UNICEF

05:00

Orban anunta ca va inlocui toti prefectii

România Liberă România Liberă,
Orban anunta ca va inlocui toti prefectii

Premierul Ludovic Orban a anuntat vineri seara, la Pitesti, ca toti prefectii si subprefectii numiti. continuă pe România Liberă

Orban: Vom inlocui toti prefectii si toti subprefectii, nu exista niciun fel de dubiu in privinta asta. Acum i-am lasat sa organizeze alegerile

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a spus, vineri seara, la o intalnire cu liberalii, in judetul Arges, ca nu s-au schimbat prefectii pana acum pentru ca urmau alegerile. ii batem cu prefectii lor si ii batem de le suna apa in cap cu prefectii lor, a spus Orban, care a anuntat, insa, ca nu va lucra cu prefectii pusi de Viorica Dancila.

Ludovic Orban, anunt-bomba: Toti prefectii din timpul guvernului PSD vor fi schimbati

Premierul Ludovic Orban a anuntat vineri seara, la Pitesti, ca toti prefectii si subprefectii numiti in timpul guvernarii anterioare vor fi schimbati dupa turul al doilea al alegerilor.

INTERVIU Premierul Ludovic Orban:Iohannis va obtine peste 65% pentru a nu lasa PSD sa-si revina

Intr-un scurt interviu pentru Adevarul acordat la Zagreb, unde a participat la Congresul PPE, premierul Ludovic Orban estimeaza un scor imens in favoarea lui Klaus Iohannis in finala prezidentiala de duminica. Cat despe imaginea sa europeana, premierul Romaniei e cunoscut ca Orban cel bun, aluzie la Viktor Orban, liderul-problema al Europei.

Premierul Ludovic Orban: Metroul din Drumul Taberei poate fi dat in folosinta anul viitor, aproximativ in iunie

Magistrala 5 de metrou poate fi data in folosinta anul viitor, aproximativ in luna iunie, iar constructorii au toate conditiile pentru a finaliza lucrarile in termenele convenite, a declarat, vineri, premierul Ludovic Orban, dupa o vizita pe santierul.

SALARIUL MINIM. Anunt de ultima ora facut de premierul Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat ca pana luni Guvernul va avea finalizate scenariile si formulele care stau la baza propunerilor privind cresterea salariului minim, dupa care vor fi.

Ludovic Orban, pe santierul Magistralei 5. Premierul a spus cand va fi gata metroul din Drumul Taberei

Bucurestenii din cartierul Drumul Taberei vor putea circula cu metroul incepand cu a doua jumatate a anului 2020. Este promisiunea facuta de premierul Ludovic Orban, care a vizitat, vineri, Magistrala 5 Eroilor Drumul Taberei. Ludovic Orban: Metroul poate fi dat in folosinta anul viitor, aproximativ in luna iunie Premierul Ludovic Orban a vizitat, vineri, .

Premierul Ludovic Orban, la Bals pentru a marca inceperea lucrarilor la tronsonul 2 al Drumului Expres Craiova - Pitesti

Prim-ministrul Ludovic Orban se va afla vineri, la Bals, in judetul Olt, pe santierul tronsonului 2 al Drumului Expres Craiova Pitesti, vizita care are loc in ultima zi a campaniei electorale. pentru alegerile prezidentiale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )