Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, atac dur la adresa PSD: Ar face pact cu diavolul numai pentru a ramane la putere

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, atac dur la adresa PSD: Ar face pact cu diavolul numai pentru a ramane la putere

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a criticat, luni, proiectul UDMR referitor la folosirea limbii materne, sustinand ca PSD e in stare sa dea orice si oricui pentru a ramane la putere. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, la Congresul PNL: Stiu cine face blat cu PSD; va cer sa incetati orice negociere de culise pentru avantaje personale

Ludovic Orban, candidat la sefia PNL, i-a avertizat pe liberali sambata, in cadrul Congresului, ca stie foarte bine cine face blat cu PSD, motiv pentru care le cere sa inceteze orice negociere de culise si sa nu mai vanda interesele PNL pentru functii.

Ludovic Orban, noul presedinte al PNL

ACTUALIZARE 19:10 Ludovic Orban: Obiectivul meu fundamental e castigarea alegerilor parlamentare Noul presedinte al PNL, Ludovic Orban, a declarat ca obiectivul sau principal in fruntea partidului este castigarea alegerilor parlamentare din 2020 si aducerea PNL la guvernare. *ACTUALIZARE 18:13 Ludovic Orban a fost ales astazi presedinte al PNL in cadrul Congresului organizat la Romexpo, cu o majoritate covarsitoare in fata lui Cristian Busoi *ACTUALIZARE 16:45 Ludovic Orban este noul presedinte al PNL, potrivit unor surse liberale citate de News. ro *ACTUALIZARE 15:48 Votul pentru alegerea presedintelui PNL s-a incheiat *ACTUALIZARE 15:44 Ludovic Orban: Niciun blat cu PSD! *ACTUALIZARE 15:12 A inceput votul pentru alegerea presedintelui PNL *ACTUALIZARE 15:08 Orban: imi doresc ca PNL sa ajunga la guvernare; daca este sa sustinem ceva, sa sustinem anticipate *ACTUALIZARE 15:02 Alina Gorghiu: Oricum va fi, astazi castiga PNL *ACTUALIZARE 14:40 Busoi: Cantand refrenul anticoruptie nu vom reusi sa aducem voturi PNL, incompatibilitatile absurde trebuie clarificate * ACTUALIZARE 12:43 Turcan: Ce naste din pisica, soareci mananca si, din nefericire, tot ce naste din PSD dauneaza grav Romaniei *ACTUALIZARE 12:32 Congresul PNL a adoptat modificarile la Statut *ACTUALIZARE 12:14 Iohannis, mesaj pentru PNL: Romania are nevoie de partide puternice, dar nu unde doar liderul este puternic *ACTUALIZARE 11:43 Ludovic Orban, despre situatia din PSD: Oscileaza intre penibil si ridicol *ACTUALIZARE 11:35 Busoi: PNL trebuie sa faca o majoritate impotriva PSD *ACTUALIZARE 11:15 Congresul PNL pentru alegerea noului presedinte a inceput ---------- Liberalii se reunesc astazi in Congres, la Romexpo, pentru alegerea unui nou presedinte al PNL, functie pentru care candideaza Cristian Busoi si Ludovic Orban.

Surse: Ludovic Orban este noul presedinte al PNL

ACTUALIZARE 16:45 Ludovic Orban este noul presedinte al PNL, el castigand alegerile din partid in fata lui Cristian Busoi, au declarat surse liberale pentru News. ro, rezultatul votului nefiind inca anuntat in congres. *ACTUALIZARE 15:48 Votul pentru alegerea presedintelui PNL s-a incheiat *ACTUALIZARE 15:44 Ludovic Orban: Niciun blat cu PSD! *ACTUALIZARE 15:12 A inceput votul pentru alegerea presedintelui PNL *ACTUALIZARE 15:08 Orban: imi doresc ca PNL sa ajunga la guvernare; daca este sa sustinem ceva, sa sustinem anticipate *ACTUALIZARE 15:02 Alina Gorghiu: Oricum va fi, astazi castiga PNL *ACTUALIZARE 14:40 Busoi: Cantand refrenul anticoruptie nu vom reusi sa aducem voturi PNL, incompatibilitatile absurde trebuie clarificate * ACTUALIZARE 12:43 Turcan: Ce naste din pisica, soareci mananca si, din nefericire, tot ce naste din PSD dauneaza grav Romaniei *ACTUALIZARE 12:32 Congresul PNL a adoptat modificarile la Statut *ACTUALIZARE 12:14 Iohannis, mesaj pentru PNL: Romania are nevoie de partide puternice, dar nu unde doar liderul este puternic *ACTUALIZARE 11:43 Ludovic Orban, despre situatia din PSD: Oscileaza intre penibil si ridicol *ACTUALIZARE 11:35 Busoi: PNL trebuie sa faca o majoritate impotriva PSD *ACTUALIZARE 11:15 Congresul PNL pentru alegerea noului presedinte a inceput ---------- Liberalii se reunesc astazi in Congres, la Romexpo, pentru alegerea unui nou presedinte al PNL, functie pentru care candideaza Cristian Busoi si Ludovic Orban.

Ludovic Orban, noul presedinte al PNL

ACTUALIZARE 18:13 Ludovic Orban a fost ales astazi presedinte al PNL in cadrul Congresului organizat la Romexpo, cu o majoritate covarsitoare in fata lui Cristian Busoi. *ACTUALIZARE 16:45 Ludovic Orban este noul presedinte al PNL, potrivit unor surse liberale citate de News. ro *ACTUALIZARE 15:48 Votul pentru alegerea presedintelui PNL s-a incheiat *ACTUALIZARE 15:44 Ludovic Orban: Niciun blat cu PSD! *ACTUALIZARE 15:12 A inceput votul pentru alegerea presedintelui PNL *ACTUALIZARE 15:08 Orban: imi doresc ca PNL sa ajunga la guvernare; daca este sa sustinem ceva, sa sustinem anticipate *ACTUALIZARE 15:02 Alina Gorghiu: Oricum va fi, astazi castiga PNL *ACTUALIZARE 14:40 Busoi: Cantand refrenul anticoruptie nu vom reusi sa aducem voturi PNL, incompatibilitatile absurde trebuie clarificate * ACTUALIZARE 12:43 Turcan: Ce naste din pisica, soareci mananca si, din nefericire, tot ce naste din PSD dauneaza grav Romaniei *ACTUALIZARE 12:32 Congresul PNL a adoptat modificarile la Statut *ACTUALIZARE 12:14 Iohannis, mesaj pentru PNL: Romania are nevoie de partide puternice, dar nu unde doar liderul este puternic *ACTUALIZARE 11:43 Ludovic Orban, despre situatia din PSD: Oscileaza intre penibil si ridicol *ACTUALIZARE 11:35 Busoi: PNL trebuie sa faca o majoritate impotriva PSD *ACTUALIZARE 11:15 Congresul PNL pentru alegerea noului presedinte a inceput ---------- Liberalii se reunesc astazi in Congres, la Romexpo, pentru alegerea unui nou presedinte al PNL, functie pentru care candideaza Cristian Busoi si Ludovic Orban.

Ludovic Orban a cerut incetarea blaturilor cu PSD. Dacian Ciolos, criticat pentru ca a intors spatele PNL

Ludovic Orban, candidat la sefia PNL, a cerut la congresul partidului, incetarea negocierilor de culise cu PSD. El a propus alegerile anticipate ca solutie pentru ca PNL sa ajunga la putere.

Ludovic Orban a cerut incetarea blaturilor cu PSD

Ludovic Orban, candidat la sefia PNL, a cerut la congresul partidului, incetarea negocierilor de culise cu PSD.

Orban: Stiu foarte bine cine face blat cu PSD. Cine vrea sa ramana alaturi, il asteptam. Cine nu, va ramane in spate/ Imi doresc ca PNL sa ajunga la guvernare. Sa sustinem anticipatele

Ludovic Orban, candidat la sefia PNL, i-a avertizat, sambata in cadrul Congresului national, pe colegii sai ca stie foarte bine ce membri de partid fac blat cu PSD, pentru functii si avantaje personale, iar orice negociere de culise ar trebui sa inceteze, daca nu vor sa ramana in spate. Totodata, Orban i-a indemnat pe liberali sa sustina alegeri anticipate si sa faca opozitie pe toate fronturile pentru a putea ajunge la guvernare.

Ludovic Orban, sageata catre Dacian Ciolos: Niciun stranier sa nu mai poate fi pus in locul oamenilor merituosi din PNL, chiar daca te cheama Dacian

Ludovic Orban a tinut, sambata, la Congresul partidului, un discurs aprins, care a fost primit cu aplauze de delegatii liberali din tara. in timpul acestuia, Orban nu a ezitat sa lanseze un atac impotriva lui Dacian Ciolos, fostul premier tehnocrat, pe care-l acuza ca a intors spatele partidului. Astfel, Orban a spus ca niciun stranier, chiar daca se numeste Dacian, nu va mai fi sustinut in functii in defavoarea membrilor merituosi din PNL.

VIDEO INTERVIU Ludovic Orban, candidat la sefia PNL: Cei care fac blat cu PSD vor fi exclusi din partid/ Ce spune Orban despre procesul sau si de ce ar vota initiativa cetateneasca privind familia, desi nu o considera necesara

Ludovic Orban este cotat cu prima sansa pentru sefia PNL in confruntarea cu Cristian Busoi de la Congresul de sambata, la care vor participa circa 5000 de liberali. Intr-un interviu pentru HotNews. ro, Orban a declarat ca procesul in care a fost achitat in prima instanta nu prezinta un risc pentru partid si a promis ca parlamentarii liberali vor fi mai disciplinati sub conducerea sa. Orban a admis ca este la curent cu unele cazuri in care consilieri locali de la nivelul Capitalei voteaza cot la cot cu cei de la PSD si a declarat ca cei care fac blat cu PSD ar putea fi exclusi din partid. Vezi interviul video in articolCiteste si: Ludovic Orban: Sub nicio forma PNL nu va sustine un guvern Grindeanu 2/ Grindeanu este iresponsabil; cand a primit osul se gudura, acuma musca/ Nu va mai avea niciun rol de jucat.

VIDEO. Ludovic Orban este noul presedinte al Partidului National Liberal. El a castigat cu un discurs taios, in care a anuntat ca nu va tolera blaturile cu PSD

Ludovic Orban a castigat sefia Partidului National Liberal. El a tinut un discurs taios, aplaudat la scena deschisa de delegatii la congresul PNL. Ludovic Orban a explicat modul in care partidul sau se va raporta la PSD, intr-un moment in care se poarta negocieri privind motiunea de cenzura initiata de PSD impotriva lui Sorin Grindeanu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )