Libnet.ro
UNICEF

22:46

Ludovic Orban, atac la premierul Tudose: O marioneta

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, atac la premierul Tudose: O marioneta

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca premierul Mihai Tudose este o marioneta la fel ca si prim-ministrul anterior. Orban a fost intrebat daca este de parere ca premierul. continuă pe Antena3

Ludovic Orban: Tudose e un premier marioneta, ca si cel anterior

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca premierul Mihai Tudose este o marioneta la fel ca si prim-ministrul anterior, Sorin Grindeanu, sef de Guvern care a fost demis de propriul partid prin motiune de cenzura.

Presedintele PNL, Ludovic Orban, despre seful Executivului: Mihai Tudose este un premier marioneta, la fel ca Sorin Grindeanu

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca Mihai Tudose este un un premier marioneta, la fel ca predecesorul sau, Sorin Grindeanu. Liderul liberalilor a mai adaugat ca Executivul nu are autoritate si nici capacitatea de a putea guverna Romania.

Ludovic Orban ar vrea sa devina premier: Care este conditia pusa de presedintele PNL ca sa ajunga la Palatul Victoria (VIDEO)

Ludovic Orban a fost invitatul lui Silviu Manastire in editia de luni a emisiunii Dosar de Politician. Presedintele PNL a afirmat ca in urmatoarea perioada partidul pe care il conduce va.

Ludovic Orban: Candidatul pentru functia de premier trebuie sa fie presedintele PNL

Candidatul pe care PNL il va sustine pentru functia de premier trebuie sa fie presedintele partidului, a declarat, luni, Ludovic Orban, afirmand ca saptamana viitoare liberalii vor alege.

Ludovic Orban: Daca PNL va castiga alegerile parlamentare si eu voi fi presedintele formatiunii, voi fi premier

Liderul PNL, Ludovic Orban, a afirmat, luni seara, la postul B1 TV, ca, in cazul in care formatiunea pe care o conduce va castiga alegerile parlamentare, va fi premier.

Presedintele PNL, Ludovic Orban, critic la adresa Gabrielei Firea: Deocamdata, la PMB, nu am avut decat un purtator de cuvant, nicidecum un primar

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, ca nu si-a indeplinit niciuna dintre promisiunile facute in campania eectorala de anul trecut, afirmand ca edilul a fost doar purtator de cuvant, si nu primar general.

Presedintele PNL, Ludovic Orban: Guvernul PSD e ca tiganul care omoara calul care trage ca sa-i ia potcoavele

Presedintele PNL, Ludovic Organ, critica vehement masurile economice prevazute in programul de guvernare actual, liderul liberal afirmand vineri, la Zalau, ca implementarea acestor masuri vor afecta puternic dezvoltarea economica a Romaniei.

Ludovic Orban, explicatii despre veniturile sale. Unde lucreaza acum ca nu mai e in Parlament (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a fost invitatul lui Silviu Manastire in editia de luni a emisiunii Dosar de Politician. Realizatorul B1TV l-a chestionat pe politician despre veniturile pe care le.

Ludovic Orban, explicatii despre veniturile sale. Unde lucreaza de cand nu mai e in Parlament (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a fost invitatul lui Silviu Manastire in editia de luni a emisiunii Dosar de Politician. Realizatorul B1TV l-a chestionat pe politician despre veniturile pe care le.

Premierul Tudose: Declaratia privind renuntarea la impozitul pe cifra de afaceri ramane valabila / Dragnea: Decizia se va lua luni

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca luni, in coalitie, se va lua o decizie cu privire la renuntarea sau nu la impozitarea pe cifra de afaceri, dupa ce premierul Mihai Tudose va prezenta o analiza. Cu putin timp inainte, primul ministru Mihai Tudose tocmai reafirmase ca declaratia sa cu privire la renuntarea la acest impozit ramane valabila in fiecare zi.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )