Libnet.ro
UNICEF

15:45

Ludovic Orban ar vrea sa devina premier: Care este conditia pusa de presedintele PNL ca sa ajunga la Palatul Victoria (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban ar vrea sa devina premier: Care este conditia pusa de presedintele PNL ca sa ajunga la Palatul Victoria (VIDEO)

Ludovic Orban a fost invitatul lui Silviu Manastire in editia de luni a emisiunii Dosar de Politician. Presedintele PNL a afirmat ca in urmatoarea perioada partidul pe care il conduce va. continuă pe B1

Ludovic Orban: Tudose e un premier marioneta, ca si cel anterior

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca premierul Mihai Tudose este o marioneta la fel ca si prim-ministrul anterior, Sorin Grindeanu, sef de Guvern care a fost demis de propriul partid prin motiune de cenzura.

Presedintele PNL, Ludovic Orban, despre seful Executivului: Mihai Tudose este un premier marioneta, la fel ca Sorin Grindeanu

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca Mihai Tudose este un un premier marioneta, la fel ca predecesorul sau, Sorin Grindeanu. Liderul liberalilor a mai adaugat ca Executivul nu are autoritate si nici capacitatea de a putea guverna Romania.

Ludovic Orban: Candidatul pentru functia de premier trebuie sa fie presedintele PNL

Candidatul pe care PNL il va sustine pentru functia de premier trebuie sa fie presedintele partidului, a declarat, luni, Ludovic Orban, afirmand ca saptamana viitoare liberalii vor alege.

Ludovic Orban: Daca PNL va castiga alegerile parlamentare si eu voi fi presedintele formatiunii, voi fi premier

Liderul PNL, Ludovic Orban, a afirmat, luni seara, la postul B1 TV, ca, in cazul in care formatiunea pe care o conduce va castiga alegerile parlamentare, va fi premier.

Ludovic Orban, atac la premierul Tudose: O marioneta

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca premierul Mihai Tudose este o marioneta la fel ca si prim-ministrul anterior. Orban a fost intrebat daca este de parere ca premierul.

Ludovic Orban, explicatii despre veniturile sale. Unde lucreaza acum ca nu mai e in Parlament (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a fost invitatul lui Silviu Manastire in editia de luni a emisiunii Dosar de Politician. Realizatorul B1TV l-a chestionat pe politician despre veniturile pe care le.

Ludovic Orban, explicatii despre veniturile sale. Unde lucreaza de cand nu mai e in Parlament (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a fost invitatul lui Silviu Manastire in editia de luni a emisiunii Dosar de Politician. Realizatorul B1TV l-a chestionat pe politician despre veniturile pe care le.

Presedintele PNL, Ludovic Orban: Guvernul PSD e ca tiganul care omoara calul care trage ca sa-i ia potcoavele

Presedintele PNL, Ludovic Organ, critica vehement masurile economice prevazute in programul de guvernare actual, liderul liberal afirmand vineri, la Zalau, ca implementarea acestor masuri vor afecta puternic dezvoltarea economica a Romaniei.

Presedintele PNL, Ludovic Orban, critic la adresa Gabrielei Firea: Deocamdata, la PMB, nu am avut decat un purtator de cuvant, nicidecum un primar

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, ca nu si-a indeplinit niciuna dintre promisiunile facute in campania eectorala de anul trecut, afirmand ca edilul a fost doar purtator de cuvant, si nu primar general.

Orban, despre un eventual premier PNL: Candidatul la functia de prim-ministru trebuie sa fie presedintele partidului

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, la B1 TV, ca persoana pe care liberalii o vor desemna sa candideze la functia de prim-ministru in urma viitoarelor alegeri parlamentare trebuie sa fie presedintele partidului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )