Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ludovic Orban: Avem semnale din ce in ce mai serioase ca majoritatea gaunoasa PSD-ALDE pune la cale procedura de suspendare a presedintelui Iohannis

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban: Avem semnale din ce in ce mai serioase ca majoritatea gaunoasa PSD-ALDE pune la cale procedura de suspendare a presedintelui Iohannis

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a averitzat luni ca are semnale din ce in ce mai serioase ca majoritate PSD - ALDE pregateste suspendarea din functie a presedintelui Klaus Iohannis din dorinta de a-i salva pe Liviu Dragnea si pe Calin Popescu Tariceanu de consecintele faptelor lor. continuă pe Hotnews

Orban: Avem semnale din ce in ce mai serioase ca majoritatea gaunoasa PSD-ALDE pune la cale procedura de suspendare a presedintelui Iohannis

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a averitzat luni ca are semnale din ce in ce mai serioase ca majoritate PSD - ALDE pregateste suspendarea din functie a presedintelui Klaus Iohannis din dorinta de a-i salva pe Liviu Dragnea si pe Calin Popescu Tariceanu de consecintele faptelor lor.

Cezar Preda: Ludovic Orban si-a asumat postura de premier din partea PNL

Ludovic Orban si-a asumat postura de candidat la functia de premier din partea PNL. Anuntul a fost facut la RFI de catre deputatul liberal Cezar Preda. El spune ca formatiunea sa va organiza proteste de strada p.

Ludovic Orban si-a asumat postura de premier din partea PNL - Cezar Preda

Ludovic Orban si-a asumat postura de candidat la functia de premier din partea PNL. Anuntul a fost facut la RFI de catre deputatul liberal Cezar Preda. El spune ca formatiunea sa va organiza proteste de strada pana la dezbaterea motiunii de cenzura in Parlament.

Majoritatea PSD-ALDE pune la cale procedura de suspendare a presedintelui

Presedintele PNL, Ludovic Orban a declarat in aceasta seara dupa sedinta Biroului Executiv al partidului, ca liberalii au primit semnale ca, majoritatea gaunoasa PSD-ALDE pune la cale procedura de suspendare a presedintelui Iohannis.

Avem semnale ca motiunea de cenzura va fi votata si de parlamentari ai PSD

Deputatul clujean Adrian Oros, vicepresedinte al PNL, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa la Cluj, ca are semnale potrivit carora motiunea de cenzura impotriva Guvernului Tudose va fi votata si de parlamentari din PSD.

Deputatul PNL Adrian Oros: Avem semnale ca motiunea de cenzura va fi votata si de parlamentari ai PSD

Deputatul clujean Adrian Oros, vicepresedinte al PNL, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa la Cluj, ca are semnale potrivit carora motiunea de cenzura impotriva Guvernului Tudose ar urma sa fie votata si de parlamentari din PSD.

Adrian Oros (PNL): Avem semnale ca motiunea de cenzura va fi votata si de parlamentari ai PSD

Deputatul clujean Adrian Oros, vicepresedinte al PNL, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa la Cluj, ca are semnale potrivit carora motiunea de cenzura impotriva Guvernului Tudose va fi votata si de parlamentari din PSD, informeaza Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )