Libnet.ro
UNICEF

07:30

LUDOVIC ORBAN, DESPRE ACHIZITIA TERMOSCANNERELOR: Vor fi livrate in doua transe

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN, DESPRE ACHIZITIA TERMOSCANNERELOR: Vor fi livrate in doua transe

Premierul interimar, Ludovic Orban, a participat vineri la inaugurarea Spitalului Universitar Veterinar de Urgenta Prof. dr. Alin Birtoiu din cadrul Facultatii de Medicina Veterinara din Bucuresti unde a declarat ca termoscannerele destinate depistarii simptomelor noului coronavirus urmeaza sa fie livrate. continuă pe Ziarul Bursa

CORONAVIRUS |Orban: Toate institutiile isi fac datoria. Termoscannerele vor fi livrate in doua transe (VIDEO)

Ludovic Orban a declarat ca oamenii nu ar trebui sa se ingrijoreze in privinta raspandirii coronavirusului, deoarece autoritatile isi fac datoria. Ne ocupam de toate problemele. N-aveti nicio emo.

Orban, despre hotararea CCR: O decizie inepta a unei institutii controlate de PSD (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a calificat drept inepta decizia Curtii Constitutionale, care a constatatca desemnarea sa ca premier, pentru a doua oara, de catre Klaus Iohannis nu afost una.

Klaus Iohannis, primele declaratii oficiale dupa decizia CCR. Ce se intampla cu Ludovic Orban

Klaus Iohannis face primele declaratii dupa decizia CCR. Ce se va intampla cu Ludovic Orban si ce spune presedintele tarii despre evolutia sa in titulatura de premier si premier interimar? Klaus Iohanni, primele delcaratii dupa decizia CCR Klaus Iohannis a sustinut, in cursul serii de 25 februarie, o conferinta la Cotroceni pentru a face precizari .

Oficial. Ludovic Orban a anuntat ca Nicusor Dan va fi candidatul PNL pentru Primaria Capitalei: E cel mai potrivit

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, joi, ca liberalii il vor sustine pe Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei, acesta fiind considerat omul cu cele mai mari sanse sa o infranga pe Gabriela Firea.

De ce nu si-a anuntat Ludovic Orban personal decizia de retragere din functia de premier. Liderul PNL a marturisit totul

Ludovic Orban a vorbit despre motivul pentru care nu si-a anuntat personal retragerea din functia de premier desemnat.

Rares Bogdan: Propunerea PNL pentru premier este Ludovic Orban

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a declarat, miercuri, ca liberalii vor merge la consultarile de la Cotroceni tot cu Ludovic Orban ca propunere de premier. Avem totala incredere in presedintele.

Varujan Vosganian: Ludovic Orban si-a cautat-o cu lumanarea

Varujan Vosganian sustine ca a facut parte dintr-un Guvern cu sustinere de 18% si a guvernat doi ani, iar Ludovic Orban a gresit pe parcursul numirii sale, pentru a doua oara, ca prim-ministru.

UPDATE Ludovic Orban a renuntat la mandatul de premier desemnat Nicolae Ciuca, favorit sa-i ia locul (surse)

Ludovic Orban a renuntat la mandatul de premier desemnat, a confirmat presedintele Klaus Iohannis marti seara. HotNews. ro a scris anterior despre intentia liderului PNL. Potrivit unor surse politice convergente, favorit pentru mandatul de premier este Nicolae Ciuca, actualul ministru al Apararii.

ORBAN, DESPRE CORONAVIRUS: Nu e un pericol necunoscut, e un pericol care este cunoscut si trebuie tratat ca virus de gripa obisnuit

Premierul interimar, Ludovic Orban, sustine ca nu este un pericol necunoscut COVID 19, coronavirus, ci este cunoscut si trebuie tratat ca un virus de gripa obisnuit. El a mai spus ca au fost luate masuri pentru limitarea raspandirii coronavirusului in tara noastra.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul condus de premierul desemnat este aproape guvernul pe care l-am condus eu

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, considera ca Florin Citu are toate calitatile pentru a fi propus premier, atat prin cariera anterioara, cat si prin ceea ce a facut in cele trei luni si jumatate ca ministru de Finante. intrebat daca Guvernul Citu va fi mai bun decat Guvernul sau, Orban a spus: Guvernul condus de premierul desemnat este aproape guvernul pe care l-am condus eu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )