Libnet.ro
UNICEF

18:30

LUDOVIC ORBAN: Guvernul condus de premierul desemnat este aproape guvernul pe care l-am condus eu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Guvernul condus de premierul desemnat este aproape guvernul pe care l-am condus eu

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, considera ca Florin Citu are toate calitatile pentru a fi propus premier, atat prin cariera anterioara, cat si prin ceea ce a facut in cele trei luni si jumatate ca ministru de Finante. intrebat daca Guvernul Citu va fi mai bun decat Guvernul sau, Orban a spus: Guvernul condus de premierul desemnat este aproape guvernul pe care l-am condus eu. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE Ludovic Orban a renuntat la mandatul de premier desemnat Nicolae Ciuca, favorit sa-i ia locul (surse)

Ludovic Orban a renuntat la mandatul de premier desemnat, a confirmat presedintele Klaus Iohannis marti seara. HotNews. ro a scris anterior despre intentia liderului PNL. Potrivit unor surse politice convergente, favorit pentru mandatul de premier este Nicolae Ciuca, actualul ministru al Apararii.

CONTINUA CRIZA POLITICA CCR a decis: Ludovic Orban, premier desemnat curat neconstitutional

Presedintele Klaus Iohannis nu are de gand sa nominalizeze un alt premier, asa cum ii cere Curtea Constitutionala in decizia pronuntata ieri cu privire la desemnarea pentru functia de premier a lui Ludovic Orban, dupa ce primul guvern condus de acesta a fost demis in urma motiunii de cenzura aprobata de Parlament in sedinta de plen din 5 februarie.

De ce nu si-a anuntat Ludovic Orban personal decizia de retragere din functia de premier. Liderul PNL a marturisit totul

Ludovic Orban a vorbit despre motivul pentru care nu si-a anuntat personal retragerea din functia de premier desemnat.

Klaus Iohannis: Ludovic Orban si-a depus mandatul de premier! Chem partidele la consultari

Klaus Iohannis a anuntat ca Ludovic Orban si a depus demisia din functia de premier desemnat.

Ludovic Orban ar renunta la functia de premier

Ludovic Orban renunta la mandatul de premier desemnat, spun surse Antena 3.

LUDOVIC ORBAN: Este extrem de important ca Armata Romana sa fie bine integrata in dispozitivul NATO

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, la bilantul Ministerului Apararii Nationale, ca traim intr-o perioada dinamica in care se genereaza diferite amenintari la adresa Romaniei, vizibile sau mai putin vizibile si este extrem de important ca Armata Romana sa fie bine inzestrata si bine integrata in dispozitivul NATO si cel al Parteneriatului Strategic cu SUA pentru a face fata acestor amenintari si provocari.

LUDOVIC ORBAN: Politia de Frontiera sa ceara actele celor care vin cu masinile personale din Italia

Premierul Ludovic Orban a cerut, astazi, ca politistii de frontiera sa ceara actele celor care intra in tara cu masinile personale pentru a identifica daca acestia vin din zonele unde este focar de coronavirus, precizand ca este complicat sa pui in izolare niste oameni care vin din alte zone. Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca, in ultimele 24 de ore peste 3. 200 de cetateni din Italia au intrat in Romania.

LUDOVIC ORBAN, DESPRE ACHIZITIA TERMOSCANNERELOR: Vor fi livrate in doua transe

Premierul interimar, Ludovic Orban, a participat vineri la inaugurarea Spitalului Universitar Veterinar de Urgenta Prof. dr. Alin Birtoiu din cadrul Facultatii de Medicina Veterinara din Bucuresti unde a declarat ca termoscannerele destinate depistarii simptomelor noului coronavirus urmeaza sa fie livrate.

LUDOVIC ORBAN SI-A DEPUS MANDATUL DE PREMIER Consultari la Cotroceni, pentru desemnarea unui nou prim-ministru

Premierul Ludovic Orban si-a depus mandatul de formare a noului guvern si presedintele Klaus Iohannis a convocat partidele parlamentare la consultari pentru desemnarea unui nou prim-ministru.

Ludovic Orban: Grupul de lucru trebuie sa ia legatura cu Facebook si Google pentru a combate stirile false legate de coronavirus

Premierul interimar Ludovic Orban a spus, joi, in sedinta de guvern, ca doreste ca Grupul de comunicare strategica sa ia legatura cu reprezentantii Facebook si Google, pentru a combate stirile false legate de coronavirus.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )