Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ludovic Orban, despre legile justitiei: Un plan diabolic al coalitiei de guvernare

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, despre legile justitiei: Un plan diabolic al coalitiei de guvernare

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, ca avizul negativ din partea Consiliului Superior al Magistraturii privind legile justitiei este unui normal, iar Guvernul trebuie sa tina cont avizul CSM, chiar da. continuă pe Antena3

Tudorel Toader se supune directivelor lui Dragnea si iese public: Anunturi despre legile justitiei si parerea ministrului pe ancheta DNA privind lacul Belina (VIDEO)

Dupa ce luni, Liviu Dragnea i-a cerut public ministrului Justitiei, Tudorel Toader, sa rupa tacerea de aur si sa iasa public sa vorbeasca despre calendarul de aprobare a modificarilor la legile.

Ludovic Orban: Dragnea vrea sa numeasca procurorii-sefi. Sa nu ne facem iluzii ca o vor face Tudose sau Toader

Am somat Guvernul sa renunte la cele patru puncte din Legile Justitiei: numirea sefirlor de parchete de care MJ, subordonarea IJ, incalcarea autonomiei procurorului de caz, infiintarea unui departament special care sa se ocupe de anchete .

Ludovic Orban: PNL va vota la vedere in favoarea cererilor Justitiei in privinta ministrilor urmariti penal. PSD tinde sa devina un grup infractional

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat intr-un interviu acordat marti ziarului Incomod, ca toti ministrii impotriva carora se incepe urmarirea penala ar trebui sa isi dea demisia si ca Biroul Executiv al PNL a decis in unanimitate ca parlamentarii liberali sa voteze la vedere in favoarea cererilor formulate de Justitie. Liderul libral a criticat totodata guvernarea PSD, spunand ca PSD este un partid putred in profunzimea sa, care tinde sa devina un grup infractional si care saraceste populatia si o manipuleaza.

Aviz negativ al CSM pe modificarile la legile Justitiei

ACTUALIZARE 16:44 Tarcea, la plecarea din CSM: Votul meu a fost pentru aviz cu observatii la legile Justitiei crezand ca asa atragem atentia a cel putin patru puncte nevralgice Presedinta inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), Cristina Tarcea, a spus, la finalul sedintei CSM, ca votul sau a fost de a acorda un aviz cu observatii, pentru ca in acest fel ar fi putut atrage atentia tuturor, inclusiv initiatorilot, asupra punctelor nevralgice ale proiectului, intre care trecerea Inspectiei Judiciare la Ministerul Justitiei si procedura de numire a procurorilor sefi, potrivit unei surse din presa. *ACTUALIZARE 13:31 Tudorel Toader, despre avizul CSM: Stiam dinainte rezultatul ----- Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a dat aviz negativ astazi propunerilor de modificare a legilor Justitiei.

Dragnea: Ministrul Justitiei sa prezinte un calendar pentru legile justitiei si sa aiba o pozitie fata de intamplarile din ultima perioada

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, dupa sedinta BPN, ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, trebuie sa prezinte un calendar pentru legile justitiei si sa aiba o pozitie fata de intamplarile din ultima perioada. Mai mult, Dragnea a spus ca nu se pune problema remanierii lui Toader.

Lovitura dura primita de Tudorel Toader: CSM, aviz negativ privind legile justitiei (FOTO, VIDEO)

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a oferit aviz negativ privind proiectul de lege intocmit de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, privind modificarile la legile justitiei. in plenul CSM, 10.

Augustin Lazar, prima reactie dupa ce legile justitiei au primit aviz negativ in CSM

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a avut o prima reactie dupa ce CSM a dat aviz negativ pe legile justitiei. Lazar sustine ca aceste legi aduc atingere independentei.

Procurorul general Augustin Lazar se asteapta la un aviz negativ pe legile justitiei

Procurorul general Augustin Lazar a declarat, joi dimineata, ca se asteapta ca avizul CSM-ului legat de legile justitiei initiate de Tudorel Toader ar trebui sa fie, in mod normal, unul.

Liviu Dragnea, compromis cu Iohannis pe legile justitiei: Ce modificare doreste (VIDEO)

Liviu Dragnea a facut o declaratie bomba privind legile justitiei. Presedintele PSD a dat de inteles ca el ar dori ca presedintele sa ramana in procedura de numire a procurorilor-sefi.

Ludovic Orban anunta ca PNL este gata sa cheme oamenii la proteste: Vom apela la toate formele de opozitie (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat joi, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca liberalii sunt gata sa apeleze inclusiv la forme de protest pe strada daca Guvernul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )