Libnet.ro
UNICEF

19:16

Procurorul general Augustin Lazar se asteapta la un aviz negativ pe legile justitiei

Antena3 Antena3,
Procurorul general Augustin Lazar se asteapta la un aviz negativ pe legile justitiei

Procurorul general Augustin Lazar a declarat, joi dimineata, ca se asteapta ca avizul CSM-ului legat de legile justitiei initiate de Tudorel Toader ar trebui sa fie, in mod normal, unul. continuă pe Antena3

CSM va emite un aviz consultativ pe proiectul de modificare a legilor Justitiei. Augustin Lazar: in mod normal ar trebui sa fie aviz negativ. Ministrul Toader nu participa la sedinta

Procurorul general, Augustin Lazar, a declarat inainte de sedinta CSM ca in mod normal ar trebui sa fie aviz negativ asupra proiectului de modificare a legilor Justitiei, daca vrem sa fie ridicata monitorizarea MCV.

CSM va emite un aviz consultativ pe proiectul de modificare a legilor Justitiei. Augustin Lazar: in mod normal ar trebui sa fie aviz negativ

Procurorul general, Augustin Lazar, a declarat inainte de sedinta CSM ca in mod normal ar trebui sa fie aviz negativ asupra proiectului de modificare a legilor Justitiei, daca vrem sa fie ridicata monitorizarea MCV.

Augustin Lazar la CSM: Proiectul de modificare a legilor Justitiei, criticat de magistrati si de expertii Comisiei Europene. Ar trebui sa avem un aviz negativ

Procurorul general Augustin Lazar a declarat, joi, la sosirea la sediul CSM, ca proiectul de modificare a legilor Justitiei ar trebui sa primeasca aviz negativ din partea CSM, el subliniind ca acesta a fost criticat atat de magistrati, cat si de expertii Comisiei Europene. Plenul Consiliului Superior al Magistraturii ia in discutie proiectul privind modificarea legilor Justitiei si urmeaza sa emita un aviz consultativ.

Augustin Lazar, prima reactie dupa ce legile justitiei au primit aviz negativ in CSM

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a avut o prima reactie dupa ce CSM a dat aviz negativ pe legile justitiei. Lazar sustine ca aceste legi aduc atingere independentei.

Cum s-a aparat Augustin Lazar in fata Inspectiei Judiciare in cazul afirmatiilor privind OUG 13. Ar fi necesara o monitorizare a politicienilor

S-a instalat o noua guvernare, prioritatea s-a schimbat si nu mai reprezinta o prioritate sa urmaresti faptele de coruptie, ci este o prioritate sa schimbi proiectul de lege in asa fel incat sa-l golesti de continut, este una din declaratiile care l-au adus pe procurorul general al Romaniei in atentia Inspectiei Judiciare. Augustin Lazar s-a aparat cu jurisprudenta CEDO.

Inspectia Judiciara a decis ca Augustin Lazar nu a incalcat codul deontologic cand a facut declaratii pe marginea OUG 13 (raport)

Inspectia Judiciara a stabilit ca procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, nu a incalcat Codul deontologic atunci cand a facut declaratii pe marginea OUG13/2017, se arata intr-un raport publicat miercuri de institutie.

CSM: Augustin Lazar, nevinovat in scandalul declaratiilor publice pe OUG 13

Inspectia Judiciara a stabilit ca procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, nu a incalcat sub nicio forma Codul Deontologic prin declaratii publice facute pre subiectul ordonantei de urgena nu.

Surse: Inspectia Judiciara considera ca Augustin Lazar nu a incalcat Codul deontologic cand a facut declaratii despre OUG 13

Inspectia Judiciara a stabilit ca procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, nu a incalcat Codul deontologic atunci cand a facut declaratii pe marginea controversatei Ordonante de Urgenta 13 / 2017.

Inspectia Judiciara: Procurorul General nu a incalcat codul deontologic cand a facut declaratiile despre Ordonanta 13

Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, nu a incalcat codul deontologic atunci cand a facut declaratii critice la adresa Ordonantei de Urgenta 13. Aceasta este concluzia Inspectiei Judiciare dupa verificari care au durat cateva luni, potrivit unor surse judiciare.

Inspectia Judiciara a decis! Procurorul General nu a incalcat codul deontologic pe OUG13

Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, nu a incalcat codul deontologic atunci cand a facut declaratii critice la adresa Ordonantei de Urgenta 13. Aceasta este concluzia Inspectiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )