Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ludovic Orban, la Dincolo de Stiri: Udrea a crapat usa in sufrageria intunecata a lui Traian Basescu

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, la Dincolo de Stiri: Udrea a crapat usa in sufrageria intunecata a lui Traian Basescu

Ludovic Orban a vorbit in emisiunea Dincolo de Stiri de la Antena 3 despre denuntul facut ieri de Elena Udrea. Udrea a crapat usa in sufrageria intunecata a lui Traian Basescu si a regimului de putere cr. continuă pe Antena3

Cu o seara inainte de arestare, Videanu s-a intalnit cu Ludovic Orban. Liderul PNL: De cand am contestat legile Big Brother, fotografi mai mult sau mai putin civili se tin dupa mine (FOTO)

Adriean Videanu a ales sa-si petreaca ultima seara in libertate in compania lui Ludovic Orban, actualul prim-vicepresedinte PNL, dar si a unui al treilea barbat, o prezenta misterioasa. intalnirea a.

Ludovic Orban: Nu m-am intalnit cu domnul Videanu in noaptea dinaintea arestarii. Nu e prima oara cand beneficiez de atentie sporita din partea unor paparazzi mai mult sau mai putin civili

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban recunoaste, intr-un interviu pentru Stiripesurse. ro, ca s-a intalnit recent cu Adriean Videanu, insa nu in noaptea dinaintea retinerii fostului primar de procurorii DNA, ci cu mai multe zile inainte. In ceea ce ii priveste pe paparazzi care au surprins imaginile cu cei doi, Orban sugereaza, in interviu, ca acestia ar putea sa nu fie civili, ci ofiteri acoperiti, el afirmand ca Nu este prima oara cand beneficiez de o atentie sporita din partea unor paparazzi mai mult sau mai putin civili.

GALERIE FOTO. Videanu s-a intalnit cu Ludovic Orban inainte de a fi retinut de DNA. Ce au discutat cei doi

Adriean Videanu si Ludovic Orban s-au intalnit miercuri seara la un restaurant din Bucuresti si au fost surprinsi de paparazzi WOWbiz. Jurnalistii de la site-ul citat lasa sa se inteleaga ca este posibil ca Adriean Videanu sa fi aflat de la Ludovic Orban ca urmeaza sa fie retinut in dosarul Alinei Bica.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )