Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ludovic Orban, Marcel Vela si Violeta Alxandru participa la o videoconferinta cu prefectii

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban, Marcel Vela si Violeta Alxandru participa la o videoconferinta cu prefectii

Premierul Ludovic Orban participa sambata, impreuna cu ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela si cu ministrul Muncii Violeta Alexandru, la sedinta in sistem videoconferinta cu prefectii si sefii structurilor MAI si ai celorlalte institutii si autoritati cu atributii in gestionarea situatiei generate de cresterea numarului de imbolnaviri cu COVID-19. continuă pe Adevărul

LUDOVIC ORBAN, CATRE NELU TATARU: Am luat decizia sa va fac o vizita luni. Sa convocati Colegiul ministerului si sa faceti o videoconferinta cu directorii DSP

Premierul Ludovic Orban i-a spus, la inceputul sedintei de joi a Guvernului, ministrului Sanatatii Nelu Tataru ca ii va face o vizita lunea viitoare. El i-a cerut acestuia sa convoace colegiul ministerului si sa organizeze si o videoconferinta cu directorii din Directiile de Sanatate Publica.

Ludovic Orban, dupa ce Ciolacu i-a cerut sa participe la dezbaterile din Senat pe legea privind carantina: Asta este o forma de tergiversare a adoptarii legii

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, dupa ce Marcel Ciolacu i-a cerut sa participe la dezbaterile din Senat pe legea privind carantina, ca este o modalitate de tergiversare a adoptarii legii. Daca cineva ma cheama, stiind ca sunt de dimineata in Tulcea, la o dezbatere in Comisia juridica, o face in mod perfid, a afirmat premierul.

MARCEL VELA: Toate institutiile din zona de control si verificare vor fi in teren

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, sambata, la Deva, ca toate institutiile cu atributii de control si verificare vor fi in teren, in contextul epidemiei de COVID-19, el aratand ca acei operatori economici care nu respecta regulile vor fi sanctionati.

MARCEL VELA : Toti dealerii, inclusiv producatorii, vor putea inmatricula autovehiculele noi printr-un document

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, vineri, ca toti dealerii de autoturisme, inclusiv producatorii, vor putea inmatricula direct autovehiculele noilor proprietari printr-un simplu document, conform Agerpres.

Marcel Vela: Toate institutiile din zona de control si verificare vor fi in teren; cei care nu respecta regulile sa fie sanctionati

Ministrul de interne Marcel Vela a declarat, sambata, la Deva, ca toate institutiile cu atributii de control si verificare vor fi in teren, in contextul epidemiei de Covid-19, el aratand ca acei operatori economici care nu respecta regulile vor fi sanctionati.

Marcel Vela (MAI): Ne dorim ca politistii din strada sa fie dotati cu mijloace de inregistrare audio-video, intr-un timp cat mai scurt (VIDEO)

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a anuntat ca autoritatile isi doresc ca politistii din strada sa fie dotati cu mijloace de inregistrare audio-video, intr-un timp cat mai scurt. Vestea vine pe.

Proceduri simplificate pentru inmatricularea si radierea vehiculelor. Marcel Vela (MAI): Cetatenii sa nu mai piarda timpul la cozi, mai ales pe fondul pandemiei de coronavirus (VIDEO)

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a anuntat ca va semna un ordin, vineri, prin care vor fi simplicate procedurile pentru inmatricularea si radierea vehiculelor, astfel incat cetatenii sa nu mai fie.

LUDOVIC ORBAN: Fac un apel catre romani sa respecte regulile

Premierul Ludovic Orban a facut un nou apel catre romani sa respecte regulile privind protectia sanitara, adaugand ca Romania se afla intr-un moment in care numarul de infectari cu COVID 19 trebuie sa ne ingrijoreze.

LUDOVIC ORBAN: Unele cluburi ar trebui inchise

Premierul Ludovic Orban atrage atentia ca unele cluburi ar trebui inchise pentru ca nu respecta regulile impuse de autoritati in timpul pandemiei de coronavirus.

LUDOVIC ORBAN: Unele cluburi ar trebui inchise

Premierul Ludovic Orban atrage atentia ca unele cluburi ar trebui inchise pentru ca nu respecta regulile impuse de autoritati in timpul pandemiei de coronavirus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )