Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ludovic Orban, mesaj pentru romanii aflati pe litoral! Daca ne imbolnavim...

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, mesaj pentru romanii aflati pe litoral! Daca ne imbolnavim...

Mesaj de ultima ora pentru turistii care merg pe litoral din partea lui Ludovid Orban. Premierul le transmite sa respecte regulile de protectie nu doar ca sa nu se imbolnaveasca, ci si ca sa nu duca boala acasa celor dragi. Nu se pune problema unor masuri mai relaxate, dar nici nu ne dorim noi restrictii, adauga premierul. continuă pe Antena3

LUDOVIC ORBAN: Autoritatile au in vedere carantinarea a cate trei localitati din judetele Brasov si Arges

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca autoritatile au in evaluare cate trei localitati din judetele Arges si Brasov, unde, daca va fi necesar, va fi dispusa masura carantinarii, intrucat, a explicat el, odata cu intrarea in vigoare a legii, exista posibilitatea de a impune carantina zonala pentru comunitati locale sau pentru zone, conform Agerpres.

Adio, vacanta de vara! Ludovic Orban, anuntul momentului: Putem sa le amanam, tinerii au toata viata inainte

Ludovic Orban le-a transmis ieri seara romanilor un mesaj de interes general. Chiar daca e vara si suntem dornici de mers in vacante, premierul ne recomanda sa evitam anumite locuri care reprezinta posibile focare de infectie. De asemenea, acesta insista ca romanii care vor neaparat in vacanta sa mearga in Romania. Nu merg in vacanta .

Ludovic Orban: Ce ar fi fost daca impuneam ca toti cei care merg la plaja sa stea cu masca, sa intre in apa cu masca? Sunt niste limite

Premierul Ludovic Orban a afirmat, joi, in contextul unui nou record negativ de cazuri de Covid-19, ca cel mai mare risc de transmitere a virusului apare in spatii inchise. Seful Guvernului a mai precizat ca ar di.

Ultima ora. Ludovic Orban, anuntul despre carantinarea mai multor localitati din tara. Care sunt judetele vizate

Ludovic Orban a vorbit in cursul serii de marti despre varianta de a carantina mai multe localitati din judetele Arges si Brasov pentru a evita raspandirea comunitara a virusului. Premierul a explicat ca in acest moment exista cateva zone care sunt sub monitorizare, iar daca va fi nevoie se va institui masura carantinei, asa cum .

LUDOVIC ORBAN: Este prematur sa discutam despre amanarea alegerilor locale

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat astazi, la Constanta, ca este prematur sa se discute despre o eventuala amanare a datei alegerilor locale, chiar daca in ultimele 48 de ore s-au confirmat peste o mie de cazuri de COVID-19 zilnic, la nivel national.

Ludovic Orban, decizie de ultima ora. Ce a anuntat Premierul

Dupa videoconferinta avuta cu prefectii din Romania, marti seara, Premierul Ludovic Orban a facut un anunt. Solicitarile facute de acesta la adresa prefectilor. Ludovic Orban, decizie de ultima ora. Ce a anuntat Premierul Marti seara, premierul Ludovic Orban a transmis ca pentru a creste eficienta in lupta cu noul coronavirus, acesta a solicitat o serie .

Ludovic Orban, anuntul despre noile restrictii la inceput de weekend: Sa ne ferim de acest virus pervers

Ludovic Orban s-a aflat astazi intr-o vizita in judetele Gorj si Alba, impreuna cu ministrul Transporturilor, pentru a verifica investitiile. in timpul declaratiilor de presa oferite, premierul Romaniei s-a adresat romanilor care pleaca in vacanta in acest weekend, rugandu-i sa aiba grija sa respecte masurile de preventie si sa-si protejeze familia. Avertismentul premierului pentru romani .

LUDOVIC ORBAN, ORDIN DIRECT CATRE MApN: Semnati contractul cu Naval Group pentru constructia corvetelor!

Contractul, imposibil de semnat pana la finalizarea procesului privind anularea HG 482020 Premierul Ludovic Orban sustine ca nu exista impediment cu privire la semnarea de catre Ministerul Apararii Nationale MApN) a contractului privind construirea celor patru corvete multifunctionale de catre asocierea franco-romana Naval Group - Santierul Naval Constanta.

LUDOVIC ORBAN: Planul de rezilienta si recuperare, necesar pentru finantarea prin programul Next Generation EU

Guvernul trebuie sa accelereze procedurile pentru pregatirea Acordului de parteneriat, privitor la bugetul Uniunii Europene 2021-2027, a declarat, ieri, premierul Ludovic Orban, dupa ce Consiliul European a aprobat cadrul financiar multianual 2012-2027.

LUDOVIC ORBAN: in sfarsit avem legea izolarii, carantinarii

Premierul Ludovic Orban a declarat azi, la inceputul sedintei de Guvern, ca in sfarsit avem legea izolarii, carantinarii, iar sedinta Executivului este convocata pentru a modifica HG privind prelungirea starii de alerta si pentru a include modificarile necesare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )