Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, in Parlament: Romania, pe locul 18 la nivel european in ceea ce priveste rata infectarii. Masurile, pe care vad ca le folositi cu scop electoral, sunt dictate de obligatia noastra de a apara viata oamenilor (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, in Parlament: Romania, pe locul 18 la nivel european in ceea ce priveste rata infectarii. Masurile, pe care vad ca le folositi cu scop electoral, sunt dictate de obligatia noastra de a apara viata oamenilor (VIDEO)

Cand ai 10. 000 de cazuri pe zi, nu poti sa te faci ca nu vezi, sa lasi sa treaca lucrurile asa cum sunt si sa nu iei masuri care sa protejeze sanatatea si viata oamenilor, a declarat premierul Ludovic Or. continuă pe B1

Ludovic Orban: Primul nostru obiectiv e sa oprim cresterea numarului de cazuri. Noi suntem pe locul 17 la nivel european

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni dimineata faptul ca obiectivul numarul unu pentru Guvern este sa opreaca cresterea accelerata a numarului de cazuri.

LUDOVIC ORBAN: Din cate stiu, in octombrie s-au comandat 12.000 de fiole de Remdesivir, iar in noiembrie - 14.000

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi ca, din informatiile pe care le are, pentru luna noiembrie, autoritatile romane au comandat, in baza cotei contractate de la nivel european, 14. 000 de fiole de Remdesivir, medicament folosit in tratamentul impotriva COVID-19.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul este in procedurile legale de intocmire a bugetului de stat

Guvernul nu are obligatia de a prezenta Legea bugetului de stat si Legea bugetului asigurarilor sociale de stat in fata Parlamentului spre dezbatere, intrucat este un an electoral, dar suntem in procedurile legale de intocmire a bugetului de stat si a bugetului asigurarilor de stat, a declarat, astazi, in Parlament, prim-ministrul Ludovic Orban.

Ludovic Orban, in Parlament: Credeti ca daca am fi avut bani, n-am fi crescut pensiile cu 40% in an electoral? Ati irosit 7 ani din istoria Romaniei, ati alungat romanii din tara (VIDEO)

Despre ceea ce va face PNL trebuie sa vorbeasca doar PNL, a subliniat premierul Ludovic Orban, luni, in Parlament, cand a facut mai multe precizari cu privire la elaborarea proiectelor privind Legea bugetului de.

VIDEO Orban, in Parlament: in constructia bugetara pe care o pregatim nu vom creste taxele si impozitele

Premierul Ludovic Orban a dat luni, explicatii deputatilor cu privire la elaborarea bugetului de stat pe 2021. Premierul i-a asigurat pe parlamentari ca Guvernul nu va introduce noi taxe si impozite in 2021. Totodata, Orban a subliniat ca nu intelege de ce a fost chemat in Parlament avand in vedere ca obligatia prezentarii bugetului, revine noului Guvern, la 15 zile dupa investire. Discursul premierului a generat noi atacuri politice din partea PSD, USR si UDMR.

Ludovic Orban: Nu sunt inchise terasele. Noi stim foarte bine ca foarte multe asa-zis terase au devenit spatii inchise Ce masuri pregateste Guvernul pentru sprijinirea industriei HoReCa (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a facut, luni, noi precizari cu privire la restrictiile care au intrat in vigoare in Romania, impuse cu scopul de a limita raspandirea noului coronavirus. Referindu-se la situatia.

LUDOVIC ORBAN: Pregatim hotararea de guvern pentru prelungirea starii de alerta

Guvernul pregateste hotararea privind prelungirea starii de alerta si nu doreste sa ia masuri care sa instituie alte restrictii, a declarat, astazi, prim-ministrul Ludovic Orban.

Camera Deputatilor Premierul Ludovic Orban participa la Ora prim-ministrului pe tema bugetului pe 2021

Premierul Ludovic Orban participa, luni, in plenul Camerei Deputatilor, la Ora prim-ministrului, pentru a prezenta stadiul elaborarii proiectelor bugetului de stat si bugetului asigurarilor sociale de stat pentru anul 2021, scrie Agerpres. Sedinta este programata sa inceapa la ora 16,00. Biroul permanent al Camerei Deputatilor a aprobat, lunea trecuta, solicitarea grupului parlamentar PSD in acest sens.

Ciolacu il desfiinteaza pe Orban in Parlament: Ati furat mastile pensionarilor! Ati furat tabletele copiilor!

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a avut un discurs extrem de dur la adresa premierului Ludovic Orban, chemat in Parlament pentru a da explicatii pentru felul in care gestioneaza pandemia de COVID. Marcel Ciolacu l-a facut hot pe Ludovic Orban, pe care l-a mai acuzat ca a fost preocupat mai mult de campania electorala decat de sanatatea oamenilor.

Scandal la nivel inalt. Alexandru Rafila contrazice tot ce a spus Ludovic Orban

Asa cum era de asteptat, declaratiile facute de Ludovic Orban duminica seara conform carora adolescentii sunt raspandaci de virus nu au ramas fara raspuns. Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, il contrazice pe premierul Romaniei. Alexandru Rafila, despre raspandirea coronavirusului printre copii si adolescenti Dupa declaratiile facute de Ludovic Orban legate de .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )