Libnet.ro
UNICEF

14:16

Ludovic Orban pune capat speculatiilor: Orice persoana publica ar trebui sa faca ce fac si eu

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban pune capat speculatiilor: Orice persoana publica ar trebui sa faca ce fac si eu

Ludovic Orban a anuntat, intr-o postare pe Facebook, ca renunta la o noua candidatura la alegerile parlamentare, aratand ca a luat aceasta decizie in ciuda numeroaselor oferte primite. continuă pe Antena3

Ludovic Orban nu va candida pentru un nou mandat de parlamentar: Orice persoana publica aflata in situatia mea ar trebui sa faca ce fac si eu

Deputatul PNL Ludovic Orban a anuntat ca nu isi va depune candidatura la alegerile parlamentare si nici nu va candida pentru o alta functie publica inainte ca instanta sa se pronunte asupra acuzatiilor de coruptie.

Ban Ki-moon cere sa se faca mai mult pentru a pune capat cosmarului in Siria

Secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, a cerut duminica marilor puteri sa faca mai mult pentru a pune capat cosmarului in Siria, relateaza France Presse, preluata de Agerpres.

Ban Ki-moon lanseaza un apel catre marile puteri sa faca mai mult pentru a pune capat cosmarului din Siria

Secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, a lansat duminica un apel catre marile puteri ale lumii sa faca mai mult pentru a pune capat cosmarului din Siria. Cat timp cei care au influenta vor mai permite continuarea unei astfel de cruzimi?, este intrebarea lansata de Ban Ki-moon, potrivit AFP.

Ludovic Orban a anuntat ca nu va mai candida la alegerile parlamentare din acest an (VIDEO)

Vasile Blaga nu este singurul lider de seama pe care liberalii il pierd. Astazi si Ludovic Orban a anuntat ca nu va mai candida la alegerile parlamentare din aceasta iarna. Am luat decizia de a nu.

Mai avem putin si vom avea un capitalism original: capitalismul fara capital romanesc. Ludovic Orban acuza Guvernul si marile institutii ale statului ca prigonesc afaceristii romani

Ludovic Orban are o reactie acida pe Facebook fata de atitudinea statului roman cu privire la capitalismul autohton. Fostul vicepresedinte PNL acuza ANF, DNA, DIICOT, dar si Guvernul pentru ca.

Ludovic Orban, atac dur: Statul roman este profund nociv pentru Romania

Deputatul PNL Ludovic Orban a lansat un atac dur la institutiile statului. Mai avem putin si vom avea un capitalism original: capitalismul fara capital romanesc. Prigoana statului impotriva.

Pace in Columbia dupa 52 de ani de razboi. Guvernul columbian si rebelii marxisti au semnat un acord care pune capat conflictelor

Presedintele Columbiei, Juan Manuel Santos, si liderul rebelilor marxisti cunoscut sub porecla Timosenko au semnat luni un acord prin care a pus capat unei jumatati de secol de razboi, in care au murit un sfert de milion de oameni, transmite Reuters, preluata de Agerpres. Ei au folosit stilouri confectionate din cartuse, pe care era inscriptionat Gloantele ne-au scris trecutul, educatia - viitorul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )