Libnet.ro
UNICEF

15:45

Ban Ki-moon cere sa se faca mai mult pentru a pune capat cosmarului in Siria

România Liberă România Liberă,
Ban Ki-moon cere sa se faca mai mult pentru a pune capat cosmarului in Siria

Secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, a cerut duminica marilor puteri sa faca mai mult pentru a pune capat cosmarului in Siria, relateaza France Presse, preluata de Agerpres. continuă pe România Liberă

Ban Ki-moon lanseaza un apel catre marile puteri sa faca mai mult pentru a pune capat cosmarului din Siria

Secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, a lansat duminica un apel catre marile puteri ale lumii sa faca mai mult pentru a pune capat cosmarului din Siria. Cat timp cei care au influenta vor mai permite continuarea unei astfel de cruzimi?, este intrebarea lansata de Ban Ki-moon, potrivit AFP.

IMM-urile vor plati mai mult pentru participarea la licitatiile publice

Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta care abroga un articol ce viza stimularea infiintarii si dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii, prin oferirea de reduceri si facilitarea accesului acestei categorii de companii la licitatiile publice.

In tara sunt 607 cladiri incadrate in clasa I de risc seismic; mai mult de jumatate sunt in Bucuresti

Mai mult de jumatate dintre cele 607 cladiri incadrate in clasa I de risc seismic la nivelul tarii sunt in Bucuresti, considerat capitala sud-europeana cea mai vulnerabila la cutremure, mai ales din cauza cladirilor vechi din zona centrala, dar si din.

Vladimir Putin si-a folosit influenta si in fotbal: Presedintele rus s-a implicat personal pentru ca Arsenal sa ii plateasca lui Zenit de doua ori mai mult decat voia pentru un trasfer

Fostul agent de judecatori Jon Smith a facut dezvaluiri incredibile in autobiografia sa recent publicata. Acesta povesteste cum Vladimir Putin s-a implicat personal pentru a reusi sa obtina pentru Zenit Sa.

Ea cerseste bani pentru implanturi, iar el pentru mancare. Cine castiga mai mult? - VIDEO

Cei de la canalul RiskyRobTV de pe YouTube au facut un experiment social inedit. Un tanar s-a dat drept cersator si a cerut pe strada bani pentru mancare, iar amica lui Maria a cersit pentru o.

Bucurestiul este considerat capitala cea mai vulnerabila la cutremure din sudul Europei. Peste jumatate dintre cladirile incadrate in clasa I de risc seismic in Romania sunt in Bucuresti

Mai mult de jumatate dintre cele 607 cladiri incadrate in clasa I de risc seismic la nivelul tarii sunt in Bucuresti, considerat capitala sud-europeana cea mai vulnerabila la cutremure, mai ales din cauza cladirilor vechi din zona centrala, dar si din cauza solului. Statisticile Primariei Capitalei, citate de News. ro, releva ca 173 de cladiri sunt incadrate in categoria I de risc seismic, iar alte 183 sunt considerate pericol public.

Bancomatele vor fi tot mai atragatoare pentru infractorii cibernetici, avertizeaza cei de la Kaspersky Lab

Expertii Kaspersky Lab au investigat modul in care infractorii cibernetici ar putea exploata noile tehnici de autentificare pe care bancile le au in vedere. Chiar daca multe organizatii financiare considera sistemele biometrice drept una dintre cele mai promitatoare solutii care pot fi adaugate la metodele curente, daca nu cumva chiar au in vedere inlocuirea completa cu acestea, infractorii cibernetici le considera o noua oportunitate de a fura informatii.

Franta si Germania avertizeaza fata de introducerea unor norme de capital mai stricte pentru banci

Franta si Germania au tras vineri un semnal de alarma fata de introducerea unor noi norme care forteaza bancile sa puna deoparte rezerve mai mari de capital, avertizand ca aceste norme pot limita creditarea si afecta perspectivele de crestere, transmite Reuters.

Cel mai potrivit pentru functia de prim-ministru ar fi Liviu Dragnea

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea a declarat ca cea mai potrivita persoana pentru a prelua functia de prim-ministru dupa alegerile parlamentare ar fi liderul PSD, Liviu Dragnea, potrivit unor surse din presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )