Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban a anuntat ca nu va mai candida la alegerile parlamentare din acest an (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban a anuntat ca nu va mai candida la alegerile parlamentare din acest an (VIDEO)

Vasile Blaga nu este singurul lider de seama pe care liberalii il pierd. Astazi si Ludovic Orban a anuntat ca nu va mai candida la alegerile parlamentare din aceasta iarna. Am luat decizia de a nu. continuă pe B1

Nu mai candidez la alegeri; altii aflati in situatii similare ar trebui sa faca la fel

Deputatul PNL Ludovic Orban a anuntat astazi, pe pagina sa de Facebook, ca nu mai candideaza la alegerile parlamentare, desi acuzatiile care i-au fost aduse sunt total nefondate, insa asteapta ca justitia sa clarifice situatia si spune ca oricine se afla intr-o situatie similara ar trebuie sa faca la fel.

PNL: Vasile Blaga nu va mai candida la alegerile parlamentare

PNL anunta ca Vasile Blaga nu va mai candida la alegerile parlamentare si ca in zilele urmatoare va avea loc o reuniune a conducerii partidului pentru a stabili cea mai buna.

Ludovic Orban nu va candida pentru un nou mandat de parlamentar: Orice persoana publica aflata in situatia mea ar trebui sa faca ce fac si eu

Deputatul PNL Ludovic Orban a anuntat ca nu isi va depune candidatura la alegerile parlamentare si nici nu va candida pentru o alta functie publica inainte ca instanta sa se pronunte asupra acuzatiilor de coruptie.

Gorghiu vrea 30% la alegerile parlamentare si patru parlamentari in Maramures

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, la Baia Mare, ca vrea pe un procent de minim 30% la alegerile parlamentare din decembrie si cel putin patru parlamentari de Maramures.

Ludovic Orban pune capat speculatiilor: Orice persoana publica ar trebui sa faca ce fac si eu

Ludovic Orban a anuntat, intr-o postare pe Facebook, ca renunta la o noua candidatura la alegerile parlamentare, aratand ca a luat aceasta decizie in ciuda numeroaselor oferte primite.

Mai avem putin si vom avea un capitalism original: capitalismul fara capital romanesc. Ludovic Orban acuza Guvernul si marile institutii ale statului ca prigonesc afaceristii romani

Ludovic Orban are o reactie acida pe Facebook fata de atitudinea statului roman cu privire la capitalismul autohton. Fostul vicepresedinte PNL acuza ANF, DNA, DIICOT, dar si Guvernul pentru ca.

Ludovic Orban, atac dur: Statul roman este profund nociv pentru Romania

Deputatul PNL Ludovic Orban a lansat un atac dur la institutiile statului. Mai avem putin si vom avea un capitalism original: capitalismul fara capital romanesc. Prigoana statului impotriva.

Klaus Iohannis va propune un nou director SIE dupa alegerile parlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a spus, luni seara, ca, cel mai probabil, va propune un nou director SIE dupa alegerile parlamentare, comentand ironic ca nu vrea sa incarce agenda actualului Legislativ, care trebuie sa se ocupe de o campanie electorala curata si de gasirea unor candidati fara dosare penale.

Adevarul Live, ora 11.00: Dumitru Dobrev, despre listele USR pentru alegerile parlamentare si sedintele CMGB

Dumitru Dobrev, fost vicepresedinte al USR, vorbeste de la ora 11. 00, la Adevarul Live, despre listele USR pentru alegerile parlamentare, negocierile cu ministrii tehnocrati, dar si ultimele proiecte controversate aprobate de CMGB.

La Zalau, lupta electorala a inceput mai devreme. Fostul si actualul primar isi arunca sageti otravite

Desi inca nu a inceput campania pentru alegerile parlamentare din acest an, politicienii salajeni au si inceput sa arunce sagetile electorale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )