Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ludovic Orban: Riscul de imbolnavire atunci cand iti exerciti dreptul de vot este aproape 0, daca se respecta normele de protectie sanitara (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Riscul de imbolnavire atunci cand iti exerciti dreptul de vot este aproape 0, daca se respecta normele de protectie sanitara (VIDEO)

In cursul serii de joi, ultima zi de campanie electorala pentru alegerile parlamentare din 2020, premierulLudovic Orbana precizat, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca riscul de. continuă pe B1

Ludovic Orban: Riscul de imbolnavire atunci cand iti exerciti dreptul de vot este aproape 0, daca se respecta normele de protectie sanitara

In cursul serii de joi, ultima zi de campanie electorala pentru alegerile parlamentare din 2020, premierulLudovic Orbana precizat, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca riscul de.

Ludovic Orban: Riscul de imbolnavire atunci cand iti excerciti dreptul de vot este egal aproape cu 0, daca se respecta normele de protectie sanitara

In cursul serii de joi, ultima zi de campanie electorala pentru alegerile parlamentare din 2020, premierulLudovic Orbana precizat, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca riscul de.

Ludovic Orban: Am decis inchiderea scolilor, pentru ca a existat o tendinta de crestere a numarului de infectari. Am avut estimari ca vom ajunge la 50.000 de cazurizi

Noi ne dorim ca elevii sa revina in clase, atunci cand contextul epidemiologic va permite acest lucru, a declarat, marti, premierul Ludovic Orban, pentru ziare. com. Seful Guvernului a explicat ca riscul de.

Ludovic Orban: Cand am ajuns la putere, DSP-urile aproape nu existau. Au fost, pur si simplu, decimate in anii anteriori

Premierul Ludovic Orban spune ca directiile de sanatate publica au fost de-a dreptul decimate in ultimii ani, iar in momentul in care liberalii au ajuns la guvernare DSP-urile aproape nu existau.

Ludovic Orban, despre pensiile speciale: Sa nu mai faca comedia cu demisiile. A fost facuta de Ciolacu si de Dragnea in ultima zi de mandat. Ei mint si acum ca nu au avut mandat complet, cand demisia lor nu a fost confirmata

Premierul Ludovic Orban spune ca PNL este singurul partid care a votat impotriva pensiilor speciale si a catalogat drept o comedie anuntul unor parlamentari, printre care alesii USR si presedintele PSD,.

Ludovic Orban: Deocamdata, mentinem perioada de carantinare la 14 zile (VIDEO)

Autoritatile mentin, deocamdata, perioada de carantinare la 14 zile, a precizat prim-ministrul Ludovic Orban joi, cand a primit o intrebare in acest sens. Ludovic Orban, despre perioada de.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre redeschiderea pietelor. Ce trebuie sa stie toti romanii

Vesti bune pentru milioane de romani. Ludovic Orban a adus la cunostinta in cursul serii de miercuri ca astazi, 3 decembrie 2020, se va discuta in cadrul sedintei Comitetului National pentru Situatii de Urgenta despre posibilitatea redeschiderii pietelor, avand trei mari argumente pe care se bazeaza. Acesta a tinut sa precizeze, de asemenea, ca decizia .

LUDOVIC ORBAN: Astazi este un bun prilej sa reflectam asupra exemplelor de unitate din istoria noastra

Premierul Ludovic Orban afirma, in mesajul transmis marti, cu ocazia Zilei Nationale, ca astazi, cand ne vedem nevoiti, din cauza pandemiei, sa marcam Ziua Nationala fara parade, defilari si alte evenimente intrate in traditie, este un bun prilej sa reflectam, poate mai mult decat am facut-o in anii trecuti, asupra exemplelor de unitate din istoria noastra. El indeamna sa privim contextul actual ca pe un nou moment crucial al destinului nostru, pe care il putem depasi cu bine dand dovada de coeziune si maturitate sociala.

Ludovic Orban in 2017: Traseismul politic trebuie oprit, este o grava deteriorare a democratiei. Una vorbeste, alta fumeaza!

Ludovic Orban de azi este o cu totul alta persoana. Ideal ar fi ca omul sa-si pastreze principiile, nu sa le schimbe in functie de pozitia atinsa in ierarhia sociala. Iar cand persoana are o functie inalta in stat, luat exemplu de o parte a cetatenilor, lucrurile sunt cu atat mai grave. Ce sa creada tinerii care se uita la faptele premierului Romaniei, cand vad mutatii in principii si ziceri de la un an la altul?.

Ludovic Orban: Alegerile de duminica, un punct de cotitura pentru Romania. Speranta va invinge scepticismul, certitudinea va inlocui nesiguranta (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, este de parere ca duminica, cand romanii sunt asteptati la urne pentru a-si exprima optiunea de vot la alegerile parlamentare, vom fi pusi in fata unei alegeri.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )