Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ludovic Orban, sedinta de urgenta cu Nelu Tataru: Am discutat despre planul de verificari in sectiile de Terapie Intensiva din Spitale. Al doilea subiect, cresterea capacitatii de tratare a pacientilor care au nevoie de internare la ATI

B1 B1,
Ludovic Orban, sedinta de urgenta cu Nelu Tataru: Am discutat despre planul de verificari in sectiile de Terapie Intensiva din Spitale. Al doilea subiect, cresterea capacitatii de tratare a pacientilor care au nevoie de internare la ATI

Premierul Ludovic Orban a avut o sedinta de urgenta cu Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, luni, in contextul tragediei de la Neamt. Am abordat doua subiecte importante. Primul subiect, planul de. continuă pe B1

Ludovic Orban: in urma controalelor din sectiile ATI, o sa existe un plan de conformare ce va fi comunicat managerilor Mai multe spitale vor deveni suport COVID (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a avut, luni, o sedinta de urgenta cu Nelu Tataru, ministrul Sanatatii. Potrivit premierului, in cadrul intrunirii au fost abordate doua subiecte importante, mai exact planul.

Premierul Ludovic Orban, o noua sedinta cu ministrul Sanatatii, ministrul Afacerilor Interne si seful DSU, Raed Arafat (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban participa, in acesta dimineata, la o sedinta de urgenta cu ministrul Sanatatii, ministrul de Interne si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta. Sedinta are loc la Pa.

Sedinta la Palatul Cotroceni: Klaus Iohannis discuta cu Ludovic Orban, Florin Citu si Marcel Bolos despre Planul National de Relansare si Rezilienta

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, vineri, la Palatul Cotroceni, o sedinta pe tema Planului National de Relansare si Rezilienta. Potrivit unui anunta al Administratiei Prezidentiale, intrevederea este.

LUDOVIC ORBAN: intotdeauna exista responsabili, exista vinovati individuali pentru fiecare nerealizare

Premierul Ludovic Orban a precizat astazi ca intotdeauna exista responsabili, exista vinovati individuali pentru fiecare nerealizare, referindu-se astfel la declaratia ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, care a vorbit despre o vinovatie colectiva in ceea ce priveste tragedia de la Spitalul din Piatra Neamt.

Ludovic Orban: Medicul erou de la Piatra Neamt a ajuns la Spitalul Militar Regina Astrid din Belgia si este in tratament Colegii belgieni ne-au semnalat ca exista un bombardament din partea jurnalistilor din Romania (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a oferit, duminica, noi detalii despre starea lui Catalin Denciu, medicul erou care era de garda la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Piatra Neamt sambata seara in.

COVID-19. Ludovic Orban dezvaluie planul pentru saptamana aceasta

Ludovic Orban a facut primele declaratii dupa sedinta de urgenta pe care a avut-o, luni, cu Nelu Tataru, in contextul tragediei de la Piatra Neamt.

Ce spune Ludovic Orban despre declaratia controversata a lui Nelu Tataru

Prim-ministrul Ludovic Orban ii ia apararea ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, dupa ce demnitarul declarase ca toti romanii sunt vinovati pentru ceea ce se intampla in sistemul de sanatate.

Premierul Ludovic Orban si secretarul de stat Raed Arafat, sedinta de urgenta la Ministerul de Interne, dupa incendiul de la Piatra Neamt

Ministerul de Interne a activat, sambata seara, o celula de criza la care participa premierul Ludovic Orban, dar si secretarul se stat in MAI, Raed Arafat. Sedinta are loc dupa incendiul tragic de la Piatra Ne.

Gabriela Firea ii cere demisia lui Nelu Tataru: Ma asteptam ca macar dupa o astfel de tragedie sa-si recunoasca esecul

Fostul Primar al Capitalei, Gabriela Firea, a transmis luni un mesaj dur la adresa Ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, care a anuntat ca nu isi va da demisia in urma tragediei de la Spitalul Judetean Piatra Neamt: Asta se numeste sfidarea romanilor! Cum ar zice Orban: cainii latra, caravana trece! .

Nelu Tataru, intrebat daca demite pe cineva dupa tragedia de la Neamt: Asteptam rezultatele anchetelor efectuate de Parchetul General si ISU (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a explicat ca, in ceea ce priveste incendiul devastator de la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt, sunt doua anchete in desfasurare una efectuata de Parchetul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2908 seconds )