Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ludovic Orban: in urma controalelor din sectiile ATI, o sa existe un plan de conformare ce va fi comunicat managerilor Mai multe spitale vor deveni suport COVID (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: in urma controalelor din sectiile ATI, o sa existe un plan de conformare ce va fi comunicat managerilor Mai multe spitale vor deveni suport COVID (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a avut, luni, o sedinta de urgenta cu Nelu Tataru, ministrul Sanatatii. Potrivit premierului, in cadrul intrunirii au fost abordate doua subiecte importante, mai exact planul. continuă pe B1

Ludovic Orban anunta decontarea din fonduri europene a lucrarilor de refacere a instalatiilor de alimentare cu oxigen din spitale

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni seara ca Guvernul vrea sa deconteze din fonduri europene refacerea instalatiilor de alimentare cu oxigen din unitatile medicale. Seful Executivului a precizat ca a avut.

Premierul Ludovic Orban a explicat ce se intampla daca se gasesc nereguli in sectiile ATI, in urma controalelor (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de duminica, premierul a anuntat ca vpr incepe o serie de controale in sectiile ATI din tara, pentru a vedea in ce stadiu se afla aparaturile medicale, dar si daca.

Controale in toate sectiile ATI. Orban: O sa existe un plan de conformare care va fi adus la cunostinta managerilor spitalelor

Toate sectiile ATI din Romania vor fi verificate, in urma acestor controale urmand a fi elaborat un plan de conformare. Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca orice lucrare de reparatie sau de modernizare la sectiile de Terapie intensiva va fi inclusa in acest plan.

Ludovic Orban, sedinta de urgenta cu Nelu Tataru: Am discutat despre planul de verificari in sectiile de Terapie Intensiva din Spitale. Al doilea subiect, cresterea capacitatii de tratare a pacientilor care au nevoie de internare la ATI

Premierul Ludovic Orban a avut o sedinta de urgenta cu Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, luni, in contextul tragediei de la Neamt. Am abordat doua subiecte importante. Primul subiect, planul de.

Incendiul de la Spitalul Piatra Neamt Guvernul a decis ca echipe mixte DSP si IGSU sa demareze de luni controale in toate sectiile ATI, la nivel national

Premierul Ludovic Orban a decis, la intalnirea de lucru de duminica la Palatul Victoria cu Nelu Tataru, Raed Arafat, seful IGSU Dan Paul Iamandi si directorul Inspectiei Sanitare de Stat Mioara Comana, ca echipe mixte ale DSP si IGSU sa inceapa de luni controale in toate sectiile de terapie intensiva de la nivel national pentru verificarea instalatiilor si a conditiilor de punere in functiune a aparaturii medicale, informeaza news. ro. Premierul Ludovic Orban a avut in aceasta dimineata o intalnire de lucru cu ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta secretarul de stat Raed Arafat, seful IGSU Dan Paul Iamandi si directorul Inspectiei Sanitare de Stat, Mioara Comana.

Guvernul a decis ca echipe mixte DSP si IGSU sa demareze de luni controale in toate sectiile ATI, la nivel national

Premierul Ludovic Orban a decis, la intalnirea de lucru de duminica la Palatul Victoria cu Nelu Tataru, Raed Arafat, seful IGSU Dan Paul Iamandi si directorul Inspectiei Sanitare de Stat Mioara Comana, ca echipe mixte ale DSP si IGSU sa inceapa de luni controale in toate sectiile de terapie intensiva de la nivel national pentru verificarea instalatiilor si a conditiilor de punere in functiune a aparaturii medicale, informeaza Guvernul.

Echipe ale DSP si IGSU vor efectua controale in toate sectiile ATI din tara, pentru verificarea instalatiilor si a conditiilor de functiune a aparaturii medicale

In dimineata zilei de duminica, dupa tragedia de la Piatra Neamt, premierul Ludovic Orban a participat la o sedinta de urgenta alaturi de ministrul Sanatatii, ministrul Afacerilor Interne si seful DSU.

LUDOVIC ORBAN: Am solicitat cresterea capacitatii de tratare a pacientilor in sectiile de terapie intensiva

Premierul Ludovic Orban a solicitat, astazi, in cadrul sedintei organizate la Centrul National de Coordonare si Conducere a Interventiei de la Ciolpani, cresterea capacitatii de tratare a pacientilor in sectiile de terapie intensiva.

VIDEO Ludovic Orban, despre ATI Neamt: Avem informatii ca s-au efectuat lucrari de constructie fara aviz

Premierul Ludovic Orban a declarat ca exista informatii conform carora in interiorul sectiei ATI a Spitalului Judetean Neamt s-au efectuat lucrari de constructie, scrie Mediafax. Orban a mai spus ca managerii spitalului nu aveau cum sa nu stie despre aceste lucrari si ca operatiunile nu erau avizate de DSP.

Ludovic Orban: Am inventariat posibilitatea cresterii numarului de paturi la ATI Nu am gasit nereguli in spitale (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vizitat, alaturi de primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, spitalele din Bucuresti. La finalul zivitezi, primul-ministru a oferit o serie de declaratii. Totodata, el a precizat faptul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )