Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ludovic Orban: Suntem martorii unui eveniment cu adevarat istoric pentru Republica Moldova. Maia Sandu, un presedinte competent si responsabil

B1 B1,
Ludovic Orban: Suntem martorii unui eveniment cu adevarat istoric pentru Republica Moldova. Maia Sandu, un presedinte competent si responsabil

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a transmis un mesaj de felicitarare pentru Maia Sandu, care a castigat alegerile prezidentiale din Republica Moldova. Acesta considera ca suntem martorii unui eveniment cu. continuă pe B1

Ludovic Orban: Maia Sandu va aduce Moldova mai aproape de Romania si de Uniunea Europeana

Premierul roman Ludovic Orban a felicitat-o pe Maia Sandu pentru victoria obtinuta la prezidentiale in fata lui Igor Dodon. Prim-ministrul a mentionat suntem martorii unui eveniment cu adevarat istoric pentru Republica Moldova.

Ludovic Orban: Am crezut de la inceput in Maia Sandu. Asistam la un eveniment cu-adevarat istoric pentru Republica Moldova

Si premierul Ludovic Orban o felicita pe Maia Sandu pentru victoria obtinuta la alegerile prezidentiale din Republica Moldova, afirmand ca asistam la un eveniment cu adevarat istoric.

Ludovic Orban: Sa nu punem pe spinarea bunilor platnici ceea ce nu suntem in stare sa colectam de la rau platnici

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, la videoconferinta cu reprezentantii Coalitiei pentru Dezvoltare, ca Executivul pe care il conduce si doreste un climat legislativ-fiscal stabil, cu un control mai bun.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul va sustine proiectele Primariei Capitalei destinate asigurarii unui mediu sanatos

Guvernul si Ministerul Mediului vor sustine proiectele Primariei Capitalei privind asigurarea unui mediu sanatos, astfel incat bucurestenii sa aiba un oras curat, a declarat, astazi, premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban anunta decontarea din fonduri europene a lucrarilor de refacere a instalatiilor de alimentare cu oxigen din spitale

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni seara ca Guvernul vrea sa deconteze din fonduri europene refacerea instalatiilor de alimentare cu oxigen din unitatile medicale. Seful Executivului a precizat ca a avut.

Ludovic Orban: Avem aproape 50 de localitati in carantina. in Bucuresti a fost un ritm de crestere liniar si cred ca este posibil, fara sa dispunem astfel de masuri, sa oprim cresterea numarului de cazuri (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca in acest moment, aproximativ 50 de localitati din Romania se afla in carantina, precizand ca in orasele din Salaj care au fost carantinate la inceputul lunii.

Mesajul de apreciere al premierului Ludovic Orban pentru medicul erou Catalin Denciu a ajuns si in presa internationala. Ce a scris The Guardian

Premierul Ludovic Orban si-a exprimat aprecierea fata de medicul erou Catalin Denciu, iar mesajul prim-ministrului si-a gasit ecou atat in presa romaneasca, cat si in randul sindicatelor din sectorul.

Premierul Ludovic Orban, o noua sedinta cu ministrul Sanatatii, ministrul Afacerilor Interne si seful DSU, Raed Arafat (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban participa, in acesta dimineata, la o sedinta de urgenta cu ministrul Sanatatii, ministrul de Interne si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta. Sedinta are loc la Pa.

Premierul Ludovic Orban si secretarul de stat Raed Arafat, sedinta de urgenta la Ministerul de Interne, dupa incendiul de la Piatra Neamt

Ministerul de Interne a activat, sambata seara, o celula de criza la care participa premierul Ludovic Orban, dar si secretarul se stat in MAI, Raed Arafat. Sedinta are loc dupa incendiul tragic de la Piatra Ne.

Celula de criza la MAI dupa incendiul de la Spitalul din Piatra Neamt. Participa Ludovic Orban si Raed Arafat

Premierul Ludovic Orban, alaturi de alti oficiali, se intrunesc sambata seara intr-o celula de criza convocata la Ministerul Afacerilor Interne dupa incendiul de la sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt in cadrul caruia si-au pierdut viata 10 persoane.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )