Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ludovic Orban anunta decontarea din fonduri europene a lucrarilor de refacere a instalatiilor de alimentare cu oxigen din spitale

B1 B1,
Ludovic Orban anunta decontarea din fonduri europene a lucrarilor de refacere a instalatiilor de alimentare cu oxigen din spitale

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni seara ca Guvernul vrea sa deconteze din fonduri europene refacerea instalatiilor de alimentare cu oxigen din unitatile medicale. Seful Executivului a precizat ca a avut. continuă pe B1

Orban: Vom deconta din fonduri europene toate lucrarile de modernizare a instalatiilor ca sa fie conforme

Primul ministru Ludovic Orban sustine ca Guvernul intentioneaza sa deconteze din fonduri europene lucrarile de refacere a instalatiilor de alimentare cu oxigen, astfel incat acestea sa fie conforme cu normele in vigoare.

Raluca Turcan, despre investitiile facute la Spitalul Judetean din Sibiu: Am decontat achizitionarea de aparatura medicala de aproximativ 13 milioane de euro din fonduri europene

Intrebata despre investitiile care s-au facut la Spitalul Judetean din Sibiu, in contextul in care judetul se confrunta cu cea mai mare rata de incidenta a cazurilor, vicepremierul Raluca Turcan a preciat.

Ludovic Orban: in urma controalelor din sectiile ATI, o sa existe un plan de conformare ce va fi comunicat managerilor Mai multe spitale vor deveni suport COVID (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a avut, luni, o sedinta de urgenta cu Nelu Tataru, ministrul Sanatatii. Potrivit premierului, in cadrul intrunirii au fost abordate doua subiecte importante, mai exact planul.

Orban anunta ca PNL amana lansarea programului de guvernare care trebuia sa aiba loc luni. Premierul: Am transmis catre toti colegii nostri sa se opreasca doua zile din campania electorala

Ludovic Orban a anuntat ca va fi amanat evenimentul de lansare a programului de guvernare Dezvoltam Romania, care trebuia sa se desfasoare luni de la ora 18. 00, scrie news. ro. Liderul PNL a adaugat ca a transmis tuturor colegilor liberali sa opreasca actiunile din campania electorala, din respect pentru victimele din incendiul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt si pentru familiile acestora. Am luat decizia de a amana evenimentul nostru de luni. Am transmis catre toti colegii nostri sa se opreasca doua zile din campania electorala, din respect pentru cei care si-au pierdut viata, pentru familiile lor si cei care au avut de suferit, a afirmat duminica dupa-amiaza Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Crestem capacitatea de tratare, inclusiv prin includerea de noi spitale suport COVID

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca a luat masuri pentru cresterea capacitatii de tratare a pacientilor infectati cu coronavirus, inclusiv prin includerea a noi spitale care vor deveni spitale de suport COVID, mentionand ca in aceasta saptamana va fi o crestere de cel putin 200 de paturi.

LUDOVIC ORBAN: intotdeauna exista responsabili, exista vinovati individuali pentru fiecare nerealizare

Premierul Ludovic Orban a precizat astazi ca intotdeauna exista responsabili, exista vinovati individuali pentru fiecare nerealizare, referindu-se astfel la declaratia ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, care a vorbit despre o vinovatie colectiva in ceea ce priveste tragedia de la Spitalul din Piatra Neamt.

LUDOVIC ORBAN O FELICITA PE MAIA SANDU: Va fi presedintele asteptat de oamenii buni care au votat pentru schimbare

Premierul Ludovic Orban o felicita pe Maia Sandu pentru victoria obtinuta la alegerile prezidentiale din Republica Moldova, exprimandu-si convingerea ca aceasta va fi presedintele asteptat de oamenii buni care au votat pentru schimbare.

LUDOVIC ORBAN: La Spitalul Judetean au fost facute lucrari de constructii fara avizul DSP si ISCIR

Premierul Ludovic Orban a afirmat ca la Spitalul Judetean de la Piatra Neamt au fost facute lucrari de constructii fara avizul Directiei de Sanatate Publica DSP) si al Inspectiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat ISCIR).

LUDOVIC ORBAN: Am solicitat cresterea capacitatii de tratare a pacientilor in sectiile de terapie intensiva

Premierul Ludovic Orban a solicitat, astazi, in cadrul sedintei organizate la Centrul National de Coordonare si Conducere a Interventiei de la Ciolpani, cresterea capacitatii de tratare a pacientilor in sectiile de terapie intensiva.

LUDOVIC ORBAN: PNL se opreste doua zile din campania electorala, din respect pentru victimele de la Piatra Neamt

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a anuntat ca liberalii se opresc doua zile din campania electorala din respect pentru victimele incendiului de la Spitalul judetean de la Piatra Neamt.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )