Libnet.ro
UNICEF

06:15

Luis Enrique anunta ca nu va mai antrena FC Barcelona din sezonul viitor

Hotnews Hotnews,
 Luis Enrique anunta ca nu va mai antrena FC Barcelona din sezonul viitor

Tehnicianul Luis Enrique a anuntat, miercuri, ca va pleca de la FC Barcelona la finalul acestui sezon. Anuntul a fost facut dupa meciul cu Sporting Gijon, scor 6-1, din etapa a XXV-a a campionatului Spaniei, informeaza presa spaniola. continuă pe Hotnews

Proiect initiat de un senator PNL: Functionarii publici trimisi in judecata sa nu mai fie suspendati din functie/ Dragnea: Nu este o idee rea, sustinem

Senatorul PNL Raducu Filipescu, fost presedinte al Consiliului Judetean Calarasi, a depus un proiect legislativ care abroga un articol din Statutul functionarilor publici astfel incat acestia sa nu mai fie suspendati din functie in momentul in care sunt trimisi in judecata pentru diferite infractiuni, intre care si cele de coruptie. Proiectul este semnat si de senatorul PSD Eugen Teodorovici si senatorul UDMR Cseke Attila-Zoltan, iar liderul PSD Liviu Dragnea a declarat ca PSD va sustine acest proiect. UPDATE - Raluca Turcan: Proiectul privind functionarii publici trimisi in judecata pentru coruptie nu are girul PNL si nu va fi sustinut.

Mai multe companii din Marea Britanie obliga angajatele sa vina intotdeauna machiate si cu tocuri. Ce masuri s-au luat

Mai multe companii din Marea Britanie au niste coduri vestimentare total nepotrivite. Angajatele sunt obligate sa vina la munca intotdeauna machiate si cu tocuri foarte inalte si dres transparent.

Cel mai norocos barbat din lume. Un rus a scapat prin MINUNE de doua ori de la moarte, in doar cateva minute (VIDEO)

Un barbat din Vladivostok, Rusia, se poate declara printre cei mai norocosi oameni din lume. Barbatul a fost la un pas sa-si piarda viata, de doua ori, in doar cateva minute. Din cauza.

VIDEO! Soc la Premiile Oscar! Cum s-a intamplat cea mai mare gafa din istoria ceremoniei!

Warren Beatty si Faye Dunaway au fost duminica seara protagonistii celei mai mari gafe din istoria Premiilor Oscar. Acestia au anuntat gresit castigatorul premiului pentru Cel mai bun film, vina fiind a organizatorilor care le-au dat un plic gresit.

Premiile Oscar 2017. in aceasta noapte se inmaneaza cele mai prestigioase premii din cinematografie

In aceasta noapte se decerneaza cele mai prestigioase premii din cinematografie: premiile OSCAR, editia 2017. Gala are loc la Los Angeles, acolo unde castigatorii vor primi ravnitele statuete.

Legendarul Nokia 3310, considerat cel mai rezistent telefon din istoria, a fost relansat oficial la targul de tehnologie Mobile World Congress

Nokia a relansat oficial modelul de telefon 3310, considerat cel mai fiabil si rezistent din toate timpurile, cu ocazia targului de tehnologie Mobile World Congress de la Barcelona Noul model va pastra.

Un senator PNL propune ca functionarii publici trimisi in judecata sa nu mai fie suspendati din functie: Cum au reactionat Liviu Dragnea si Raluca Turcan

Senatorul PNL Raducu Filipescu, fost presedinte al Consiliului Judetean Calarasi, a depus un proiect de lege potrivit caruia functionarii publici nu ar mai trebui sa fie suspendati din functie in.

Au fost descoperite cele mai vechi microfosile din lume, cu o varsta estimata intre 3,77 si 4,29 miliarde de ani

Un grup de cercetatori au facut un anunt conform caruia au descoperit microorganisme fosile care ar avea o vechime intre 3,77 si 4,29 miliarde de ani, ceea ce ar insemna cea mai veche dovada de viata pe.

Au fost descoperite cele mai vechi microfosile din lume, cu o varsta estimata intre 3,77 si 4,29 miliarde de ani (studiu)

O echipa de cercetatori a anuntat ca a descoperit microorganisme fosile care ar avea o vechime intre 3,77 si 4,29 miliarde de ani, ceea ce ar reprezenta cea mai veche dovada de viata pe Terra, potrivit unui studiu publicat miercuri si citat de AFP.

Este Stephen Bannon al doilea cel mai puternic om din lume? Cine este personajul care l-a facut pe Trump presedinte si care vrea sa distruga ordinea existenta

Este Stephen K. Bannon al doilea cel mai puternic om din lume? - aceasta este intrebarea la care incearca sa raspunda jurnalistii de la Time, intr-un nou articol dedicat principalului strateg al.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2115 seconds )