Libnet.ro
UNICEF

10:45

Seful Lukoil Rusia ii scrie lui Klaus Iohannis pentru a cere o intalnire in care sa fie discutate problemele sensibile ale activitatii curente

Hotnews Hotnews,
 Seful Lukoil Rusia ii scrie lui Klaus Iohannis pentru a cere o intalnire in care sa fie discutate problemele sensibile ale activitatii curente

Presedintele Lukoil, miliardarul ruso-azer Vagit Alekperov, solicita, intr-o scrisoare transmisa lui Klaus Iohannis, o intalnire cu acesta pentru a discuta problemele sensibile ale activitatii curente, dupa ce autoritatile din Romania au pus sechestru pe doua miliarde de euro pe conturile companiei. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis, pentru romanii din Spania: Printre voi, ma simt acasa

Klaus Iohannis le-a spus, luni, reprezentantilor comunitatii romanesti din Spania ca promisiunile pe care le-a facut pe 16 noiembrie 2014 continua sa fie reperul sau permanent si le-a comunicat ca la .

LukOil, scrisoare catre Klaus Iohannis, dupa sechestru de doua miliarde de euro pus de procurori pe conturile companiei

Presedintele concernului LukOil,Vagit Alekperov, a trimis o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis, cerandu-i acestuia sa asigure o ancheta transparenta in ceea ce priveste LukOil Romania, scrie Digi 24. Dupa.

Klaus Iohannis: E important sa tragem niste invataminte din criza din Grecia. Pentru o uniune functionala este vitala solidaritatea. Romania doreste sa devina membra a zonei euro (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, luni, in cadrul vizitei oficiale de la Madrid, cu seful guvernului spaniol, Mariano Rajoy, despre situatia elenilor si cum se rasfrange ea asupra intregii Europe. Cred ca e.

Klaus Iohannis: Sunt impresionat de drumul pe care il fac tinerii de la Chisinau la Bucuresti. Sunt convins ca oamenii de pe cele doua maluri ale Prutului se vor regasi nu doar in Uniune, ci si in comuniune

Presedintele Klaus Iohannis a postat duminica pe Facebook un mesaj adresat participantilor la marsul pentru unirea Romaniei cu Republica Moldova, organizat duminica. Seful statului se declara impresionat de.

Klaus Iohannis: La multi ani Frantei si cetatenilor francezi cu ocazia Zilei Nationale

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Nationale a Frantei, pe pagina personala de Facebook. Seful statului a precizat in mesaj ca Romania si Franta are o lunga si bogata traditie.

Corespondenta de la Madrid. Klaus Iohannis va fi primit astazi de Regele Spaniei

Presedintele Klaus Iohannis va fi primit luni de Regele Spaniei, Felipe al VI-lea, si de premierul Mariano Rajoy. Spre seara, seful statului se va intalni cu reprezentanti ai comunitatii romanesti din Spania. Adevarul va transmite in format livetext intalnirile presedintelui Iohannis cu liderii politici spanioli.

Presedintele Klaus Iohannis, vizita oficiala in Spania

Presedintele Klaus Iohannis si Carmen Iohannis fac o vizita oficiala in Spania, in perioada 12-14 iulie, la invitatia majestatilor lor Regele Filipe al VI-lea si Regina Letizia, in cadrul careia seful.

Presedintele Klaus Iohannis face o vizita oficiala in Spania, in perioada 12-14 iulie

Presedintele Klaus Iohannis si Carmen Iohannis fac o vizita oficiala in Spania, in perioada 12-14 iulie, la invitatia majestatilor lor Regele Filipe al VI-lea si Regina Letizia, in cadrul careia seful statului se va intalni si cu reprezentanti ai comunitatii romanesti din aceasta tara.

Carmen si Klaus Iohannis, portret idilic in El Mundo: Ei inca traiesc o pasiune absoluta

El Mundo scrie, in editia electronica de luni, ca presedintele Klaus Iohannis si sotia sa formeaza un cuplu atipic pe scena politica [] desi sunt impreuna de 32 de ani si nu au copii, sau poate chiar din acest motiv, ei inca traiesc o pasiune absoluta. Klaus Iohanis si prima doamna au efectuat prima vizita de stat in Spania, la invitatia regelui Felipe al VI-lea, potrivit Agerpres.

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis au purtat tinute Alexandru Ciucu la vizita in Spania

In timpul vizitei oficiale pe care au facut-o recent in Spania, unde s-au intalnit cu Regele Felipe al VI-lea si cu Regina Letitia, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis au purtat tinute Alexandru Ciucu! .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )