Libnet.ro
UNICEF

07:31

Luna Floare, fenomenul rar care se petrece pe 10 mai. Cum vom fi afectati

Antena3 Antena3,
Luna Floare, fenomenul rar care se petrece pe 10 mai. Cum vom fi afectati

Cu cateva saptamani in urma, Luna Roz a demonstrat ca are efecte nebanuite asupra starii noastre de spirit. Peste cateva zile urmeaza Luna Floare in Scorpion, un fenomen ce ne va da. continuă pe Antena3

Cum te afecteaza Luna Floare de pe 10 mai

Cu cateva saptamani in urma, Luna Roz a demonstrat ca are efecte nebanuite asupra starii noastre de spirit. Peste cateva zile urmeaza Luna Floare in Scorpion, un fenomen ce ne va da peste cap emotiile.

Mersul pe jos versus alergat. Care este cea mai buna varianta pentru exercitiile cardio?

Exista numeroase motive pentru care unele persoane aleg sa integreze alergatul in rutina de exercitii fizice de zi cu zi. Alergatul ajuta in lupta impotriva stresului, creste nivelul de energie pe tot parcursul zilei, mentine sanatatea cardiaca, imbunatateste starea de spirit si ajuta la pierderea in greutate.

Alimentul care afecteaza ficatul mai mult decat alcoolul. il vei mai consuma?

O noua boala a ajuns in topul afectiunilor care duc la cedarea ficatului. Este vorba despre boala ficatului gras non-alcoolic. Aceasta poate duce la ciroza. Una dintre principalele cauze ale aparitiei.

Bloc nou sau vechi? Care sunt cele mai sigure constructii din Capitala in fata unui cutremur major

Cumpararea unui apartament in bloc mai vechi sau in unul nou este o intrebare pe care si-o pun toti cei care sunt pregatiti sa achizitioneze o locuinta in Capitala, mai ales ca.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )