Libnet.ro
UNICEF

11:15

Bloc nou sau vechi? Care sunt cele mai sigure constructii din Capitala in fata unui cutremur major

Antena3 Antena3,
Bloc nou sau vechi? Care sunt cele mai sigure constructii din Capitala in fata unui cutremur major

Cumpararea unui apartament in bloc mai vechi sau in unul nou este o intrebare pe care si-o pun toti cei care sunt pregatiti sa achizitioneze o locuinta in Capitala, mai ales ca. continuă pe Antena3

Bloc nou sau vechi? Care sunt cele mai sigure constructii din Capitala in fata unui cutremur major

Cumpararea unui apartament in bloc mai vechi sau in unul nou este o intrebare pe care si-o pun toti cei care sunt pregatiti sa achizitioneze o locuinta in Capitala, mai ales ca Bucurestiul este un oras cu risc seismic ridicat.

Topul locurilor in care incep cele mai multe relatii extraconjugale: cum apar tentatiile si de ce devin partenerii vulnerabili

Pentru a afla care sunt cele mai comune locuri in care incep relatiile extraconjugale, cercetatorii au realizat un sondaj la care au participat peste 300 de cupluri.

Care sunt cele mai populare zece conturi de Instagram

Topul celor mai urmarite conturi de Instagram cuprinde aproape in exclusivitate vedete de peste ocean, iar numarul de followeri cu care acestea se lauda e unul de-a dreptul ametitor. Mai jos avem Top 10 conturi de Instagram cu cei mai multi urmaritori. Nu exista surprize aici, unde regasim foarte multe membre ale clanului Kardashian.

Cheddar, feta sau mozzarella: care sunt cele mai nutritive tipuri de branza pe care le poti manca

Te numeri printre fanii inraiti ai branzeturilor? Atunci trebuie sa afli mai multe lucruri despre valoarea nutritionala a diferitelor tipuri de branza. Minunata branza este acel aliment care are un gust bun in aproape orice combinatie pe care ti-o poti imagina: in torturi, prajituri, salate sau alaturi de nachos.

Adevarul Live, ora 14.00: Cele mai importante lucruri de stiut despre bolile de inima ale tinerilor

Oboseala cronica, fara o explicatie clara, dificultatile de respiratie si, in final, durerile in piept sunt manifestari care care pot anunta o boala cardiovasculara si care afecteaza si un numar important de tineri. Dr. Lucian Dorobantu, coordonatorul singurului Centru de Cardiomiopatie Hipertrofica din Romania si din Europa de Est, vine la Adevarul Live sa ne explice care sunt cele mai noi solutii chirurgicale pentru problemele cardiovasculare.

HARTA Romania, statul din UE cu cele mai mari disparitati intre regiuni. Lipsa infrastructurii, principalul obstacol in calea cresterii economice

Romania este in continuare o tara a contrastelor, dovada facand faptul ca, la 10 ani de la aderarea la Uniunea Europeana, disparitatile la nivelul regiunilor tarii raman contrastante. Potrivit guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, Romania este statul membru al UE care inregistreaza cele mai mari disparitati dintre regiuni, iar principala cauza este lipsa infrastructurii.

Cele mai admirate femei: astrologul Maria Sarbu vorbeste despre atuurile zodiilor irezistibile

Sunt cele care au inventat cultul feminin si cele mai admirate, dorite, apreciate si sigure pe valoarea lor. Ele sunt cele care vor face din barbatul lor partenerul pe care apoi il va dori orice femeie. Astrologul Maria Sarbu vorbeste despre caracteristicile zodiilor care detin suprematia in arta feminitatii.

Liviu Dragnea, vedeta in Statele Unite: Una dintre cele mai cunoscute jurnaliste a prezentat ironic amnistia si gratierea din Romania in emisiunea sa (VIDEO)

Celebra Ordonanta 13 si mai nou, Legea gratierii coruptilor din Parlament l-au facut vedeta peste ocean pe seful PSD Liviu Dragnea. Una dintre cele mai cunoscute realizatoare de talk-show din Statele Unite,.

Liviu Dragnea, VEDETA in Statele Unite: Una dintre cele mai cunoscute jurnaliste a prezentat ironic amnistia si gratierea din Romania in emisiunea sa (VIDEO)

Celebra Ordonanta 13 si mai nou, Legea gratierii coruptilor din Parlament l-au facut vedeta peste ocean pe seful PSD Liviu Dragnea. Una dintre cele mai cunoscute realizatoare de talk-show din Statele Unite,.

Cele mai frumoase biserici din lume pe care trebuie sa le vizitezi cel putin o data in viata FOTO

Pe langa valoarea spirituala, multe din bisericile lumii sunt considerate adevarate minuni arhitecturale. Grandoarea lor uneori rivalizeaza chiar si cu cele mai uimitoare castele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2306 seconds )