Libnet.ro
UNICEF

18:15

Lupita Nyongo va colabora din nou cu Brad Pitt, pentru ecranizarea romanului Americanah

Adevărul Adevărul,
Lupita Nyongo va colabora din nou cu Brad Pitt, pentru ecranizarea romanului Americanah

Lupita Nyongo, premiata cu Oscar pentru cea mai buna actrita in rol secundar, pentru prestatia sa din filmul 12 ani de sclavie, produs de Brad Pitt, va colabora din nou cu actorul american pentru ecranizarea romanului Americanah, al scriitoarei nigeriene Chimamanda Ngozi Adichie. continuă pe Adevărul

Lupita Nyongo face din nou echipa cu Brad Pitt, pentru ecranizarea romanului Americanah

Lupita Nyongo, premiata cu Oscar la categoria Cea mai buna actrita in rol secundar pentru prestatia din filmul 12 ani de sclavie, produs de Brad Pitt, va colabora din nou cu actorul american pentru ecranizarea romanului Americanah, al scriitoarei nigeriene Chimamanda Ngozi Adichie.

INTERVIU cu Vittoria Alliata di Villafranca, director in cadrul DG REGIO. Comisia Europeana critica din nou strategia Guvernului pentru fondurile UE 2014-2020. Dar o mai si lauda

Comisia Europeana critica Guvernul Romaniei pentru lipsa progreselor in realizarea Master Planului pe transport si a conditionalitatilor ex-ante, inclusiv privind sistemul de achizitii publice, pentru viitoarea absorbtie a fondurilor europene din perioada de programare 2014-2020. Intr-un interviu acordat HotNews. ro, Vittoria Alliata di Villafranca, director pentru buget in cadrul Directoratului general pentru Politica regionala DG REGIO) al Comisiei Europene, a detaliat noile observatii ale executivului comunitar la draftul oficial al Acordului de parteneriat transmis de Guvernul Romaniei la Bruxelles. Potrivit acesteia, in ansamblu, draftul avansat in aprilie de catre autoritatile romane este mai bun decat anteriorul proiect de Acord de parteneriat, de anul trecut, insa mai sunt inca multe observatii. Directoarea de la Bruxelles a estimat astfel ca Romania nu va putea atrage primii bani europeni din perioada de programare 2014-2020 pana la sfarsitul acestui an. Comisia Europeana a aprobat deja acordurile de parteneriat cu Polonia, Grecia, Germania, Danemarca. Niciun progres pe Master Planul de transport.

Barack Obama asigura din nou Romania de sprijinul Statelor Unite

Barack Obama asigura din nou Romania de sprijinul Statelor Unite. La ceremonia organizata cu ocazia implinirii a 25 de ani de la primele alegeri libere din Polonia, liderul de la Casa Alba a declarat ca America nu.

Se apropie ziua sentintei pentru Voiculescu sau dosarul se amana din nou? SURSE: Florica Duta, unul din judecatorii din dosarul ICA, si-a depus cerere de pensionare la CSM incepand cu data de 1 iulie

Florica Duta, unul din judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti din dosarul Voiculescu, si-a depus la Consiliul Superior al Magistraturii cererea de pensionare incepand cu data de 1 iulie, au declarat pentru HotNews. ro surse judiciare. Urmatorul termen in dosarul Voiculescu este programat pentru saptamana viitoare, marti, 10 iunie iar miza pentru Voiculescu este extrem de mare. Dan Voiculescu ar putea scapa definitiv de dosar in luna decembrie daca instanta nu pronunta o sentinta pana atunci, deoarece potrivit noilor coduri faptele de care este acuzat se prescriu.

Faith Hill si Tim McGraw, din nou probleme in mariaj

Noi probleme in mariajul lui Faith Hill si Tim McGraw. Surse sustin ca muzicianul abia asteapta sa termine spectacolul lor Soul2Soul, din Las Vegas, pentru ca este un cosmar sa lucreze cu partenera lui de.

Constantin Nita se gandeste la o noua forma de sprijin pentru marii consumatori de gaze. Principalul beneficiar poate fi din nou InterAgro

Ministrul economiei Constantin Nita considera ca trebuie cautata o solutie astfel incat marii consumatori de gaze sa fie sprijiniti. Convergenta pretului la gazele naturale s-a realizat deja, dar pentru unii pretul este prea mare si nu se mai pot incadra pe piata cu pretul produselor. Trebuie cautata o solutie, suntem in discutii si cu marii consumatori si cu producatorii, a spus Nita in cadrul in cadrul conferintei Energy Investors Summit.

VIDEO Constantin Nita se gandeste la o noua forma de sprijin pentru marii consumatori de gaze. Principalul beneficiar poate fi din nou InterAgro

Ministrul economiei Constantin Nita considera ca trebuie cautata o solutie astfel incat marii consumatori de gaze sa fie sprijiniti. Convergenta pretului la gazele naturale s-a realizat deja, dar pentru unii pretul este prea mare si nu se mai pot incadra pe piata cu pretul produselor. Trebuie cautata o solutie, suntem in discutii si cu marii consumatori si cu producatorii, a spus Nita in cadrul in cadrul conferintei Energy Investors Summit.

Katy Perry reincalzeste din nou ciorba. Si ii place

Niciodata nu este prea tarziu pentru a mai da o sansa iubirii! A aflat acest lucru si Katy Perry. Cantareata s-a intors in bratele unui fost iubit, Rob Ackroyd, in timp ce se afla in turneu in Marea.

SIF Oltenia propune din nou dividendul

Conducerea SIF5 Oltenia discuta, astazi, despre propunerea de dividend pentru 2013 si despre convocarea Adunarii generale a actionarilor, asa cum a dispus Autoritatea de Supraveghere Financiara.

Bursa a stagnat, din nou

Bursa a incheiat in stagnare sedinta de ieri, intr-o piata unde putinii investitori prezenti la tranzactionare au realizat operatiuni de aproape 19 milioane lei, suma din care peste 40% au reprezentat deal-uri cu titluri BRD BRD), Transelectrica TEL), OMV Petrom SNP) si SSIF Broker BRK).

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )