Libnet.ro
UNICEF

19:00

Lupul de pe Wall Street a speriat box office-ul romanesc.

România Liberă România Liberă,
Lupul de pe Wall Street a speriat box office-ul romanesc.

Filmul fenomen al inceputului de an este oficial Lupul de pe Wall Street, care a adus in cinematografele din Romania peste 94. 000 de spectatori in doar cateva zile. Lupul de pe Wall Street a fost apreciat aproape in unanimitate de catre presa de specialitate ca un succes care marcheaza revenirea in forta a unui regizor de geniu, Martin Scorsese. Leonardo Di Caprio interpreteaza magistral rolul controversatului Jordan Belfort, un broker care a trait visul american pana cand acesta s-a . continuă pe România Liberă

Lupul de pe Wall Street, printre cele mai vizionate filme in cinematografele romanesti in ultimii ani

,,Lupul de pe Wall Street, unul dintre filmele care are sanse mari la Premiile Oscar din acest an, a adus in cinematografele din Romania peste 94. 000 de spectatori in doar cateva zile, potrivit MediaPro Distribution, compania care distribuie.

Incepe Conferinta Euromoney de la Viena. WALL-STREET.RO va transmite cele mai importante stiri de la eveniment

A noua editie a conferintei Euromoney The Central Eastern European Forum 2014 incepe marti la Viena. RO va fi prezent la eveniment si va relata in timp real cele mai importante informatii si teme pe care bancherii ce se.

Oficial BNR: Care este intervalul in care leul este evaluat corect

Cursul de schimb nu ar trebui sa iasa pe criterii fundamentale in afara intervalului 4,4-4,6 lei/euro, el fiind la actualele cotatii foarte aproape de valoarea corecta fair - n. r. ), a declarat pentru WALL-STREET. RO viceguvernatorul BNR Cristian Popa.

Top 10 companii aeriene dupa numarul de zboruri anulate

In Europa, in ultima luna, 15 decembrie 14 ianuarie, au fost anulate in medie 133 de zboruri pe zi, de catre cei 40 de operatori aerieni luati in calcul de flightstats. com . Wall-Street. ro a realizat pe baza acestor date un clasament cu.

Topul cartierelor bucurestene cu cele mai mari scaderi de preturi ale apartamentelor de 2 camere

Preturile apartamentelor din Bucuresti au inregistrat in 2013 cel mai puternic declin la nivel national, ca medie. RO va prezinta zonele in care s-au inregistrat cele mai mari scaderi la apartamentele de 2 camere, unitatile cele mai cautate.

Oficial BNR: cursul este foarte aproape de fair value. Care este intervalul in care leul este evaluat corect

Cursul de schimb nu ar trebui sa iasa pe criterii fundamentale in afara intervalului 4,4-4,6 lei/euro, el fiind la actualele cotatii foarte aproape de valoarea corecta fair - n. r. ), a declarat pentru WALL-STREET. RO viceguvernatorul BNR Cristian Popa.

TOP: cele mai tari unitati de cazare subacvatice

Hotelurile subacvatice reprezinta una dintre cele mai noi frontiere atinse in domeniul ospitalitatii. Din Zanzibar pana in Suedia, unitati de cazare amplasate sub apa, care ofera imagini unice, au rasarit pe glob. RO iti prezinta cele mai.

Marin Vidrascu, Litera: Adevaratul punct nevralgic al pietei de carte este concurenta acuta a televiziunii

Cea mai mare problema a vanzarile de carte in Romania nu este bugetul redus al potentialilor clienti, ci concurenta acuta a televiziunii, a declarat pentru WALL-STREET. RO, Marin Vidrascu, directorul executiv al Litera International, unul dintre.

Cad capete in industria carnii: Romcarm a intrat in insolventa

Producatorul de carne Romcarm Prod Distribution, cu afaceri de 8,5 mil. euro, a intrat in insolventa, motivul invocat fiind o linie de credit in valoare de 5,2 mil. lei, a declarat pentru WALL-STREET. ro Danut Dodu, unul dintre actionarii firmei vrancene.

Depasim tari ca Franta si Portugalia in functie de libertatea economica

De peste un deceniu, Wall Street Journal si Heritage Foundation au urmarit evolutia standardului de libertate economica la nivel global, in 185 de tari, a caror economie este analizata prin prisma unei serii de indicatori economici, precum.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )