Libnet.ro
UNICEF

17:00

Top 10 companii aeriene dupa numarul de zboruri anulate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top 10 companii aeriene dupa numarul de zboruri anulate

In Europa, in ultima luna, 15 decembrie 14 ianuarie, au fost anulate in medie 133 de zboruri pe zi, de catre cei 40 de operatori aerieni luati in calcul de flightstats. com . Wall-Street. ro a realizat pe baza acestor date un clasament cu. continuă pe Wall-Street Ro

Top 10 cele mai inteligente orase din Europa.

Copenhaga, Amsterdam si Viena ocupa primele trei locuri in topul din 2013 al celor mai inteligente orase din Europa intocmit de specialistul american Boyd Cohen. Acesta include in top orasele care dezvolta si pun in practica cele mai inovatoare idei in domeniul infrastructurii, tehnologiei sau antreprenoriatului. Prima clasata, Copenhaga, este cunoscuta drept cea mai verde metropola din lume, avand, la nivel mondial, una dintre cele mai reduse amprente de carbon pe cap de locuitor. Copenhaga .

Top 10 cele mai bine imbracate staruri la Golden Globes 2014!

Sosirea vedetelor pe covorul rosu la Golden Globes este un eveniment mai important uneori decat gala in sine. Starurile de la Hollywood nu au dezamagit nici de aceasta data si au punctat aparitii memorabile pe covorul rosu. Cate Blanchett, Amy Adams si Naomi Watts se regasesc in topul celor mai bine imbricate 10 vedete, conform Harpers Bazaar.

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )