Libnet.ro
UNICEF

08:30

M-am simtit din nou tanara. Revederea impresionanta dintre o veterana de razboi de 92 de ani si avionul sau preferat

Antena3 Antena3,
M-am simtit din nou tanara. Revederea impresionanta dintre o veterana de razboi de 92 de ani si avionul sau preferat

La mai bine de 70 de ani de la incheierea celui de-al Doilea Razboi Mondial, veteranei de razboi Joy Lofthouse, in varsta de 92 de ani, i s-a oferit ocazia sa piloteze din nou avionul sau preferat, Spitfire. continuă pe Antena3

Gabriel Cotabita, operat din nou pentru a putea fi ventilat mecanic (VIDEO)

Gabriel Cotabita va fi operat din nou, marti, la Spitalul Floreasca, informeaza B1 TV. Pentru ca starea artistului este in continuare grava, medicii au hotarat sa-i faca o operatie de traheostomie, pentru ca s.

Samsung castiga din nou! Test WiFi iPhone 6 vs Galaxy S6 vs iPhone 6 Plus vs Galaxy S6 Edge [VIDEO]

Fara a fi neaparat cel mai concludent test de performanta, viteza unei conexiuni wireless e un criteriu relevant dupa care puteti alege intre Galaxy S6 si iPhone 6. Desi au fost lansate la o distanta semnificativa de timp, Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, iPhone 6 si iPhone 6 Plus reprezinta varfurile de gama ale celor [] Samsung castiga din nou! Test WiFi iPhone 6 vs Galaxy S6 vs iPhone 6 Plus vs Galaxy S6 Edge [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Romanii din diaspora: La sase luni de la alegerile prezidentiale, am fost din nou uitati

Mai multi oficiali ai unor asociatii de romani din diaspora au transmis o scrisoare deschisa premierului Victor Ponta si presedintelui Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea, acuzandu-i pe acestia ca, la sase luni de la alegerile prezidentiale, cetatenii au fost din nou uitati.

Corneliu Porumboiu, din nou la Cannes

Filmul Comoara, in regia lui Corneliu Porumboiu, va avea premiera mondiala in cadrul sectiunii oficiale Un Certain Regard a Festivalului International de Film de la Cannes, joi, 21 mai. Vor avea loc doua proiectii, ambele la Sala Debussy 1. 068 de locuri, a doua ca marime din Palatul Festivalului de la Cannes), la ora 11:00 si respectiv 16:30. O a treia proiectie este programata vineri, 22 mai la ora 15:30 la Sala Bazin.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2104 seconds )