Libnet.ro
UNICEF

01:05

Madalin Voicu il felicita pe Eugen Iacobescu: Sper ca Romania sa aiba in sfarsit o justitie, nu cea pe care a construit-o Traian Basescu!

Antena3 Antena3,
Madalin Voicu il felicita pe Eugen Iacobescu: Sper ca Romania sa aiba in sfarsit o justitie, nu cea pe care a construit-o Traian Basescu!

Eugen Iacobescu a vorbit despre dosarul Mircea Basescu-Bercea Mondial, dosar din care au disparut probe importante. in cadrul editiei de astazi al emisiunii 100 de Minute cu Alessandra Stoicescu, Madalin. continuă pe Antena3

Dovezi bomba ale serviciilor au disparut de la dosar. Eugen Iacobescu: Doua milioane de euro au fost date in 3 directii

Eugen Iacobescu a vorbit, marti, la Sinteza zilei cu Mihai Gadea despre dosarul Mircea Basescu-Bercea Mondial, dosar din care au disparut probe importante. Doamna Ponea a fost foarte interesata de acest dosar,.

Madalin Voicu despre Traian Basescu: Eu unul nu l-am banuit niciodata de deterioare mintala atat de grava! El nu are limbaj diplomatic, este un badaran!

Madalin Voicu a vorbit in cadrul editiei de astazi al emisiunii Subiectiv cu Razvan Dumitrescu despre declaratiile lui Traian Basescu la adresa Rusiei si actiunile presedintelui Vladimir Putin. Cel mai acid.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )