Libnet.ro
UNICEF

14:00

Madalin Voicu despre Traian Basescu: Eu unul nu l-am banuit niciodata de deterioare mintala atat de grava! El nu are limbaj diplomatic, este un badaran!

Antena3 Antena3,
Madalin Voicu despre Traian Basescu: Eu unul nu l-am banuit niciodata de deterioare mintala atat de grava! El nu are limbaj diplomatic, este un badaran!

Madalin Voicu a vorbit in cadrul editiei de astazi al emisiunii Subiectiv cu Razvan Dumitrescu despre declaratiile lui Traian Basescu la adresa Rusiei si actiunile presedintelui Vladimir Putin. Cel mai acid. continuă pe Antena3

Apropiat al lui Traian Basescu, cercetat penal pentru retrocedarea ilegala a unui teren de peste 3 milioane de euro

Unul dintre oamenii de baza ai lui Traian Basescu, in perioada cat a fost primar al Capitalei, Andrei George Creci, a fost trimis in judecata de DNA. Acesta este acuzat de retrocedarea ilegala a unui teren de.

Presedintele Traian Basescu, de la ora 19.00, despre catastrofa aviatica din Ucraina

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa, incepand cu ora 19. 00, pentru a exprima pozitia Romaniei cu privire la tragedia aviatica din Ucraina.

Victor Ponta, despre discutiile pe tema CAS: A fost o mica inscenare. Diferenta dintre Traian Basescu si Izaura Anghel este doar ca nu a avut camera de filmat la cravata

Discutia de luni de la Palatul Cotroceni pe tema CAS a fost o mica inscenare din partea presedintelui Traian Basescu, deoarece acesta stia ca va prezenta public inregistrarea, diferenta dintre el si Izaura Anghel fiind ca presedintele nu a avut camera de filmat la cravata, a declarat sambata premierul Victor Ponta la Antena 3.

Traian Basescu, despre Ioana Petrescu:Nuam putut desprinde imaginea ei de cea a fiicelor mele. EBa, campioana si ea lasuccesuri

Presedintele Traian Basescu a declarat ca nu a putut sa desprinda imaginea Ioanei Petrescu de cea a fiicelor sale, iar atitudinea sa a fost de tata catre copil, nu una didactica.

Traian Basescu: Este timpul ca Europa sa puna pe primul plan siguranta cetatenilor ei

Presedintele Traian Basescu a vorbit, luni dupa-amiaza, la Palatul Cotroceni, despre situatia din Ucraina,privita prin prisma ultimelor decizii ale Consiliului European din 16 iulie. La inceput v-am prezen.

Traian Basescu: Nu l-am descurajat la timp pe Putin. in estul Ucrainei se desfasoara un RAZBOI hibrid

Presedintele Traian Basescu a vorbit, luni dupa-amiaza, la Palatul Cotroceni, despre situatia din Ucraina,privita prin prisma ultimelor decizii ale Consiliului European din 16 iulie. Iata cele mai importante.

Dan Voiculescu: in conturile lui Traian Basescu s-au depus bani cu sacosa

Dan Voiculescu a vorbit din nou, luni, despre faptul ca in conturile lui Traian Basescu au fost depusi bani cu sacosa, afirmatie pe care a facut-o initial la finele saptamanii trecute. Astept o.

PDL: Traian Basescu a carat 15 cutii din sediu. Nu stim ce documente erau in cutii

Presedintele Traian Basescu lasase circa 10-15 cutii cu documente in sediul PDL din Aleea Modrogan 1, au declarat duminica surse din partid, care nu au putut preciza insa despre ce documente ar fi vorba. Avea.

Traian Basescu: Rusia e partenerul teroristilor in uciderea a 298 de persoane aflate la zborul Malaysia Airlines, in Ucraina. Cu cat UE intarzie sanctiunile economice, cu atat va plati mai scump entuziasmul lui Vladimir Putin de a-si recuceri imperiul UR

Presedintele Traian Basescu a atacat luni in termeni duri lipsa de fermitate a unor tari din Uniunea Europeana, care nu au impus rapid sanctiuni dure impotriva lui Vladimir Putin, acuzand faptul ca au fost puse in prim plan chestiunile economice, si nu valorile pe care se fondeaza UE. Basescu a atacat dur si Rusia, calificand-o drept partener al teroristilor, prin sprijin politic, cu personal calificat, cu armament de toate categoriile, inclusiv greu. Astazi este Ucraina, se ajunge la frontiera balticilor, a Poloniei, a Romaniei. Nu cumva, avem riscul sa fie mai importante comandamentele economice, decat solidaritatea cu statele din flancul estic, a subliniat presedintele. Vezi in articol toate declaratiile facute de Traian Basescu .

ORA 19:00 DECLARATII TRAIAN BASESCU

Presedintele Traian Basescu va face declaratii, luni, la ora 19. 00, informeaza Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat de presa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2581 seconds )