Libnet.ro
UNICEF

01:05

Madonna este cel mai bogat artist din industria muzicala

România Liberă România Liberă,
Madonna este cel mai bogat artist din industria muzicala

Cantareata americana Madonna ocupa primul loc in topul celor mai bogati artisti din industria muzicala, cu o avere estimata la 800 de milioane de dolari, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Madonna este cel mai bogat artist din industria muzicala

Cantareata americana Madonna ocupa primul loc in topul celor mai bogati artisti din industria muzicala, cu o avere estimata la 800 de milioane de dolari, informeaza billboard. com.

Top 10 cei mai bogati artisti din lumea muzicii

Madonna este cel mai bogat nume din industria muzicii, cu o avere cotata la 800 de milioane de dolari, anunta Wealth-X. Pe locul secund se afla Paul McCartney, cu 660 de milioane. Averea sa ar putea creste.

VIDEO Victor Ponta, despre cea de a treia rectificare bugetara: Este cel mai important lucru pe care puteam sa il facem inainte de finalizarea bugetului pe 2015. Nu o sa inteleg niciodata punctul de vedere al Consiliului Fiscal

Cea de a treia rectificare bugetara, prin care autoritatile intentioneaza sa acopere hotararile judecatoresti definitive si irevocabile care vizeaza profesorii, functionarii publici si magistratii, precum si arieratele Guvernului central sia l autoritatilor locale, este cel mai important lucru pe care puteam sa il facem inainte de finalizarea proiectului de buget pentru anul 2015, a declarat premierul Victor Ponta in deschiderea sedintei de Guvern de miercuri. Seful Executivului a aratat ca atat Comisia Europeana cat si FMI sunt de acord cu decizia Guvernului, si ca nu va intelege niciodata niciodata punctul de vedere al Consiliului Fiscal, care sustine ca argumentul din spatele acestei rectificari bugetare este evident fals.

Euro - la cel mai redus curs din ultimii doi ani, fata de dolar

Moneda unica europeana euro) a coborat ieri, pe pietele externe, pana la cel mai redus curs din ultimii doi ani, raportat la dolar, pe fondul amplificarii semnalelor potrivit carora slabiciunea economiei regiunii va determina Banca Centrala Europeana BCE) sa ia noi masuri de stimulare in reuniunea programata pentru astazi.

Puzzlephone este cel mai nou smartphone modular pe care poate nu ti-l vei dori

Google intarzie cu telefonul modular Project Ara, darincep sa apara proiecte pentru gadgeturi similare. Puzzlephone e cel mai nou. Avand in vedere eforturile desfasurate concomitent in diverse zone ale mapamondului pentru astfel de aparate, este foarte probabil ca viitorul apropiat al multora dintre noi sa implice telefoane modulare. Pe langa Google Project Ara si Vsenn Modular Smartphone, pe aceeasi lista adaugam astazi Puzzlephone. Din pacate, nu puteti mana pe nici unul dintre ele decat in a doua jumatate a lui [].

Markit: Activitatea economica din zona euro, la cel mai redus nivel din ultimele 16 luni

Productia si serviciile din zona euro au scazut, in noiembrie, la cel mai redus nivel din ultimele 16 luni, confirmand temerile ca economia regiunii s-ar putea contracta din nou, transmit CNBC si Reuters, conform Agerpres.

Premiile Gotham. Birdman a fost ales cel mai bun film din 2014

Filmul Birdman, de Alejandro Gonzalez Inarritu, a primit premiul pentru cel mai bun film la gala Gotham Independent Awards 2014, dedicata productiilor cinematografice independente realizate in afara marilor studiouri de la Hollywood, informeaza Mediafax.

Chirca, BNR: Romanii, angajatii cel mai putin platiti din UE

Remunerarea salariatilor are o pondere de doar 37,1% din valoarea adaugata bruta la nivel national, aceasta fiind cea mai scazuta cota de acest tip din Uniunea Europeana, unde media se plaseaza la 53,6%, spune directorul adjunct al Directiei Statistica din BNR, Constantin Chirca. in anii de criza, remunerarea salariatilor a fost in cadere constanta, in Romania, de la 44,1% in 2008.

Ne vom concentra in perioada urmatoare pe pietele cu cel mai mare potential de pe glob

Printul Khaled bin Alwaleed, fiul lui Al-Waleed bin Talal bin Abdulaziz al Saud, cel mai bogat om din Arabia Saudita, a cumparat, prin fondul de investitii KBW Investments, 50% dintre actiunile companiei romanesti Arcadia Engineering, care dezvolta proiecte in domeniul constructiilor.

Faze Tari: Un istoric din Italia sustine ca a descifrat secretul Monei Lisa; Patania unui batranel de 84 de ani care a vrut sa faca sex cu doua fete de 17; Cel mai prost hot din lume! A incercat sa jefuiasca un maestru in jiu-jitsu brazilian

Profesorul pervers: Facea sex cu doua eleve, dar gelozia uneia l-a dat de gol. Dirijorul orchestei unui liceu din Florida, Statele Unite, este acuzat ca ar. Fata milionara, mama boschetara. Nadia are 26 de milioane de dolari, dar fara folos pentru familie. Halal fiica! Fotomodelul rus Natalia Vodianova.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )