Libnet.ro
UNICEF

05:15

Euro - la cel mai redus curs din ultimii doi ani, fata de dolar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Euro - la cel mai redus curs din ultimii doi ani, fata de dolar

Moneda unica europeana euro) a coborat ieri, pe pietele externe, pana la cel mai redus curs din ultimii doi ani, raportat la dolar, pe fondul amplificarii semnalelor potrivit carora slabiciunea economiei regiunii va determina Banca Centrala Europeana BCE) sa ia noi masuri de stimulare in reuniunea programata pentru astazi. continuă pe Ziarul Bursa

Markit: Activitatea economica din zona euro, la cel mai redus nivel din ultimele 16 luni

Productia si serviciile din zona euro au scazut, in noiembrie, la cel mai redus nivel din ultimele 16 luni, confirmand temerile ca economia regiunii s-ar putea contracta din nou, transmit CNBC si Reuters, conform Agerpres.

Premiile Gotham. Birdman a fost ales cel mai bun film din 2014

Filmul Birdman, de Alejandro Gonzalez Inarritu, a primit premiul pentru cel mai bun film la gala Gotham Independent Awards 2014, dedicata productiilor cinematografice independente realizate in afara marilor studiouri de la Hollywood, informeaza Mediafax.

Madonna este cel mai bogat artist din industria muzicala

Cantareata americana Madonna ocupa primul loc in topul celor mai bogati artisti din industria muzicala, cu o avere estimata la 800 de milioane de dolari, informeaza Mediafax.

Madonna este cel mai bogat artist din industria muzicala

Cantareata americana Madonna ocupa primul loc in topul celor mai bogati artisti din industria muzicala, cu o avere estimata la 800 de milioane de dolari, informeaza billboard. com.

Chirca, BNR: Romanii, angajatii cel mai putin platiti din UE

Remunerarea salariatilor are o pondere de doar 37,1% din valoarea adaugata bruta la nivel national, aceasta fiind cea mai scazuta cota de acest tip din Uniunea Europeana, unde media se plaseaza la 53,6%, spune directorul adjunct al Directiei Statistica din BNR, Constantin Chirca. in anii de criza, remunerarea salariatilor a fost in cadere constanta, in Romania, de la 44,1% in 2008.

Desi pretul petrolului a scazut, Romania a ramas printre tarile cu cea mai scumpa benzina din lume

Romania se numara printre tarile cu cele mai ridicate costuri pentru benzina din lume. Desi pretul barilului de petrol a ajuns recent la cel mai scazut nivel din ultimii patru ani, acest lucru nu se resimte si.

Faze Tari: Un istoric din Italia sustine ca a descifrat secretul Monei Lisa; Patania unui batranel de 84 de ani care a vrut sa faca sex cu doua fete de 17; Cel mai prost hot din lume! A incercat sa jefuiasca un maestru in jiu-jitsu brazilian

Profesorul pervers: Facea sex cu doua eleve, dar gelozia uneia l-a dat de gol. Dirijorul orchestei unui liceu din Florida, Statele Unite, este acuzat ca ar. Fata milionara, mama boschetara. Nadia are 26 de milioane de dolari, dar fara folos pentru familie. Halal fiica! Fotomodelul rus Natalia Vodianova.

Ne vom concentra in perioada urmatoare pe pietele cu cel mai mare potential de pe glob

Printul Khaled bin Alwaleed, fiul lui Al-Waleed bin Talal bin Abdulaziz al Saud, cel mai bogat om din Arabia Saudita, a cumparat, prin fondul de investitii KBW Investments, 50% dintre actiunile companiei romanesti Arcadia Engineering, care dezvolta proiecte in domeniul constructiilor.

Raiul afacerilor. Acesta este locul cel mai bun din lume pentru oamenii de afaceri

Pentru al saptelea an consecutiv, Singapore a fost desemnat, gratie economiei sale eficiente si deschise, drept cel mai bun loc din lume pentru a face afaceri, arata studiul elaborat de Economist Intelligence Unit.

Top 10 cei mai bogati artisti din lumea muzicii

Madonna este cel mai bogat nume din industria muzicii, cu o avere cotata la 800 de milioane de dolari, anunta Wealth-X. Pe locul secund se afla Paul McCartney, cu 660 de milioane. Averea sa ar putea creste.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )