Libnet.ro
UNICEF

01:05

MAE: Incendiu intr-un imobil din Germania in care locuiau si cetateni romani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MAE: Incendiu intr-un imobil din Germania in care locuiau si cetateni romani

ACTUALIZARE 18:00 in acest moment nu este confirmata identitatea niciunui cetatean roman in randul persoanelor ranite in incendiul din localitatea Bergkamen, a anuntat purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Externe MAE), Paul Ciocoiu. ------------- Un incendiu a afectat astazi un imobil din localitatea germana Bergkamen, in care locuiau si cetateni romani, un numar de 33 de persoane fiind spitalizate, a anuntat Ministerul Afacerilor Externe MAE), intr-un comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

MAE: Incendiu intr-o cladire in care locuiau si romani in Germania - 33 de persoane au fost spitalizate

Un puternic incendiu a afectat vineri o cladire din localitatea germana Bergkamen, in care locuiau si romani, 33 de persoane fiind spitalizate, 7 in stare grava, anunta MAE, care precizeaza ca verifica daca printre victime exista si cetateni romani.

Incendiu la o cladire din Germania locuita de romani

Un imobil din localitatea germana Bergkamen, in care se aflau si romani, a fost cuprinsa de flacari, 33 de persoane ajungand in spital, transmite Ministerul Afacerilor Externe.

Un primar pro-refugiati din Germania a fost injungiat in gat, din cauza politicii pro-migratie

Un primar al unui mic oras din Germania de Vest, cunoscut pentru politicile pro-migratie, a fost injunghiat in gat, luni seara, la un fastfood, fiind serios ranit in atacul despre care oficialii cred ca a fost unul politic, relateaza Reuters.

Presa internationala despre eforturile Angelei Merkel de a face guvernul/ Intre scenarii pesimiste si Germania pe care ne-o dorim

Presa internationala trateaza pe larg eforturile facute de Angela Merkel de a ajunge la alcatuirea unui guvern functional. Politico scrie ca partidul Angelei Merkel sprijina realizarea unei mari coalitiii cu social-democratii, dar sunt de acord si cu o noua alianta in vederea unui guvern minoritar sau cu alegeri anticipate. El Pais scrie despre Germania pe care ne-o dorim si crede ca esecul coalitiei crestin-democrate/liberale/verde din Germania, asa-numita formula Jamaica reprezinta o veste foarte buna pentru Europa dintr-o perspectiva europenista. Le Vif crede insa ca toate negocierile sunt un prilej pentru extrema dreapta care se delecteaza cu problemele cancelarului Merkel, timp ce Jornal Economico apreciaza ca repetarea alegerilor ar reprezenta cel mai rau lucru.

Masinile care se vand in Romania cu 5.000 de euro sub pretul din Germania

Ford ataca direct piata romaneasca cu noul SUV de clasa mica asamblat la Craiova incepand cu luna octombrie a acestui an si vine cu un pret cu 5. 000 de euro mai mic decat cel pe care l-a an.

Negocieri cruciale pentru a pune capat crizei din Germania: Pentru Merkel incepe o lupta pentru supravietuirea sa politica

La aproape trei luni de la alegeri, Germania nu are inca un guvern. Astfel, cancelarul Angela Merkel, aliatul ei bavarez, Horst Seehofer, si liderul social-democrat Martin Schulz s-au pus de acord sa.

CE propune noi metode de combatere a fraudei din TVA! Care sunt lacunele actualului sistem?

Comisia Europeana propune noi instrumente pentru a limita fraudele din domeniul TVA la nivelul Uniunii Europene si pentru a corecta lacunele care pot conduce la frauda pe scara larga in acest domeniu. Printre acestea se numara infiintarea unui sistem.

FOTO VIDEO REPORTAJO zi in fabrica de confectii din Topoloveni care are disponibile 250 de locuri de munca

Noiembrie. O ploaie mocaneasca se asterne peste Topoloveni. In micutul orasel din judetul Arges, portile fabricii de confectii se deschid. O suta cincizeci de angajati incep lucrul in fabrica de textile ce apartine de Francesca Industries. Fiecare isi stie locul si ce are de facut, astfel ca productia incepe imediat. Afara continua sa ploua, marunt, marunt.

Volt, aplicatia din Romania care iti permite sa realizezi transferuri de bani in sistem P2P

Volt Finance, in parteneriat cu Libra Internet Bank si MasterCard, a lansat o aplicatie de transfer in sistem Peer-2-Peer, denumita Volt, care le permite utilizatorilor sa realizeze transferuri de bani din si catre orice card bancar emis in Romania,.

Romanul din munti care traieste ca un vraci dac. Cunoaste secretele plantelor vindecatoare ale stramosilor si are doar fete... Multe fete!

Ruben Stanila este un adevarat vraci printre oamenii din Pojoga, un sat mic si izolat, aflat la granita judetelor Hunedoara si Arad, un loc impartit intre Ardeal si Banat. Fostul padurar,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )