Libnet.ro
UNICEF

23:00

MAE recomanda cetatenilor romani sa evite deplasarile in strainatate care nu sunt esentiale

Adevărul Adevărul,
MAE recomanda cetatenilor romani sa evite deplasarile in strainatate care nu sunt esentiale

Totodata, MAE recomanda pastrarea legaturii cu companiile aeriene si cu operatorii din turism, pentru a fi gasite alternative de revenire in Romania, daca situatia o va impune. continuă pe Adevărul

MAE le recomanda romanilor sa evite deplasarile neesentiale in strainatate

Ministerul Afacerilor Externe le recomanda cetatenilor romani sa evite deplasarile in strainatate in.

MAE, recomandare pentru romani. Ce se intampla cu deplasarile in strainatate

Ministerul Afacerilor Externe le recomanda romanilor sa analizeze bine oportunitatea deplasarilor in strainatate, in contextul pandemiei de coronavirus. Ce recomanda Ministerul Afacerilor Externe in contextul evolutiei pandemiei de COVID-19 la nivel global, precum si al masurilor adoptate de autoritatile romane pentru limitarea raspandirii infectiei cu virusul SARS-CoV-2, Ministerul Afacerilor Externe adreseaza cetatenilor romani rugamintea de .

MAE, apel la romani in contextul pandemiei de coronavirus: Analizati oportunitatea oricarei deplasari in strainatate. Efectuati numai calatoriile care sunt esentiale

Ministerul Afacerilor Externe MAE) le recomdanda romanilor, in contextul in care infectiile cu noul coronavirus continua sa se raspandeasca la nivel mondial, sa se gandeasca foarte bine inainte de a face.

MAE: 16 cetateni romani, angajati la o ferma din Spania, au fost testati pozitiv cu COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe anunta ca 16 cetateni romani care lucreaza la o ferma din Spania au fost testati pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus. in acest moment, romanii, care sunt asimptomatici sa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )