Libnet.ro
UNICEF

12:45

MAE, recomandare pentru romani. Ce se intampla cu deplasarile in strainatate

Playtech Playtech,
MAE, recomandare pentru romani. Ce se intampla cu deplasarile in strainatate

Ministerul Afacerilor Externe le recomanda romanilor sa analizeze bine oportunitatea deplasarilor in strainatate, in contextul pandemiei de coronavirus. Ce recomanda Ministerul Afacerilor Externe in contextul evolutiei pandemiei de COVID-19 la nivel global, precum si al masurilor adoptate de autoritatile romane pentru limitarea raspandirii infectiei cu virusul SARS-CoV-2, Ministerul Afacerilor Externe adreseaza cetatenilor romani rugamintea de . continuă pe Playtech

MAE recomanda cetatenilor romani sa evite deplasarile in strainatate care nu sunt esentiale

Totodata, MAE recomanda pastrarea legaturii cu companiile aeriene si cu operatorii din turism, pentru a fi gasite alternative de revenire in Romania, daca situatia o va impune.

Amenzi noi pentru romani de la 1 ianuarie 2021. Ce sunt obligati sa faca cu fructele si legumele alterate

Vesti proaste pentru romani! Noi amenzi se intrezaresc pentru cei care nu respecta ultimele obligatii impuse de catre oficiali. Ce vor trebui sa faca acestia cu fructele si legumele alterate de la 1 ianuarie? 1 ianuarie 2021 aduce noi amenzi. Obligatii in privinta fructelor si legumelor alterate Romanii au noi obligatii incepand cu 1 ianuarie .

MAE: 16 cetateni romani, angajati la o ferma din Spania, au fost testati pozitiv cu COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe anunta ca 16 cetateni romani care lucreaza la o ferma din Spania au fost testati pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus. in acest moment, romanii, care sunt asimptomatici sa.

Dr. Mihai Craiu, recomandare pentru profesori. Cum sa predea fara masca chirurgicala si sa-i proteje pe copii - VIDEO

Medicul Mihai Craiu a spus ca scolile pot fi deschise si stie ca nu este usor pentru profesori sa stea opt ore pe zi cu masca de protectie si sa le predea elevilor sau sa-i asculte la lectii pe acestia. De aceea, renumitul pediatru recomanda un alt fel de masca.

Cea mai buna veste pentru romani din ultimele 6 luni. BNR a anuntat cel mai mic ROBOR

In asa vremuri dificile, orice veste buna e ca o gura de aer proaspat. BNR tocmai a venit cu una importanta pentru ROBOR. Conform ultimul anunt al Bancii Nationale a Romaniei,ROBOR la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )