Libnet.ro
UNICEF

05:30

Maestrul Nicolae Botgros, marturisiri infricosatoare din perioada in care a fost spitalizat din cauza complicatiilor provocate de COVID-19. Viroza l-a chinuit cumplit mai bine de o luna

B1 B1,
Maestrul Nicolae Botgros, marturisiri infricosatoare din perioada in care a fost spitalizat din cauza complicatiilor provocate de COVID-19. Viroza l-a chinuit cumplit mai bine de o luna

Nicolae Botgros, unul dintre ceimai talentatidirijori din lume, a trecut prin momente groaznice din cauza complicatiilor provocate de noul coronavirus. Maestrul a povestit intr-un interviu acordat. continuă pe B1

Nicolae Botgros, prima reactie dupa ce a scapat de spital. Mesajul furibund al artistului

Nicolae Botgros a cunoscut drumul spre casa, dupa o luna in care a stat in spital, fiind confirmat cu noul coronavirus. Prima reactie a celebrului dirijor: Am urlat ca un caine saptamanile astea. Nicolae Botgros a iesit din spital. Prima reactie a dirijorului Dirijorul Nicolae Botgros 67 de ani), liderul Orchestrei Nationale de Muzica Populara .

Drama lui Nicolae Botgros. Ce au descoperit medicii despre plamanii lui, dupa vindecarea de virus

Nicolae Botgros a vorbit despre parcursul sau in aceasta perioada incerta si despre experienta cu coronavirus. Ce au descoperit medicii la plamanii artistului, dupa vindecare? Descoperirea medicilor la plamanii lui Nicolae Botgros. Ce s-a intamplat dupa vindecarea de virus Nicolae Botgros a trecut prin infern si a revenit. Maestrul a vorbit deschis despre experienta ca .

Nicolae Botgros a ajuns acasa, dar este dependent de masca de oxigen, dupa infectia cu COVID. Mai bine mor decat sa fiu intubat

Indragitul rapsod Nicolae Botgros a ajuns acasa dupa o luna si patru zile de spitalizare in lupta cu COVID-19. in exclusivitate pentru Antena 3, artistul a declarat ca se simte mai bine, dar este dependent de masca de oxigen dupa ce plamanii i-au fost afectati in proportie de 70%.

Actorul din Romania care si-a riscat viata pentru un rol. A fost aruncat in Dunare (exclusiv)

Un actor iubit din Romania si-a riscat viata pentru un rol. Acesta a fost aruncat in Dunare. Ce a patit Despre ce rol e vorba si in ce film pot vedea romanii secventa deosebita, dar si riscanta din care a facut parte artistul? Un actor roman si-a riscat viata pentru un rol Arta cere sacrificii, .

Ingredientul din bucatarie care e fatal in cantitati mari. Medicii trag un semnal de alarma

Suntem invadati de retete miraculoase in care bicarbonatul de sodiu este rege, fiind prezentat ca leac ce vindeca de la ulcer pana la cancer. Cei care recomanda consumul de pulbere alba ne prezinta acest compus chimic drept un remediu secret bine pastrat de medici. in realitate, adevarul este la mijloc. isi face treaba cu succes .

Pizza prajita, reteta din Italia care a innebunit gurmanzii din Romania. Cum se face corect

Pentru Pizza fritta se foloseste acelasi aluat ca la o pizza obisnuita, dar nu este gatita in cuptorul incins, ci rumenita intr-o baie de ulei. in continuare va prezentam cum puteti face acasa aceasta reteta simpla. Cum se face corect Pizza fritta Pizza prajita se prepara in Napoli in mai multe moduri. Zeppola este aluatul .

First Contact, aplicatia din Romania care semnaleaza intrarea in contact cu o persoana infectata cu COVID-19

First Contact este prima aplicatie din Romania care avertizeaza utilizatorii daca ai intrat in contact cu o persoana infectata cu COVID-19, pastrandu-se anonimatul tuturor celor implicati: atat cei care.

Comunele din Buzau care nu au avut covid timp de 9 luni. Secretul cu care au tinut virusul la distanta

Doua comune din Buzau au reusit pentru aproape noua luni de zile sa tina coronavirusul departe de ele. Pana zilele trecute, cand au fost raportate primele cazuri, acestea nu au inregistrat nici o imbolnavire cu SARS-CoV-2. Care este secretul celor doua comune din Buzau care nu au avut COVID-19 timp de noua luni De la .

Milionarul din Romania care a cersit la metrou, in tinerete. Acum e plin de bani

Silviu Prigoana nu a tinut niciodata secret handicapul pe care il are inca din tinerete, atunci cand in urma unui accident acesta a ramas fara un picior. Milionarul din Romania care a cersit la metrou, in tinerete Amintim ca Silviu Prigoana a lucrat ca frigotehnisit intr-o fabrica din Gherla, atunci cand a avut parte de .

Scotia a devenit prima tara din lume care distribuie gratuit produse de igiena feminina

Scotia a devenit marti prima tara din lume care pune la dispozitie in mod gratuit tuturor femeilor produse de igiena intima, relateaza Reuters.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )