Libnet.ro
UNICEF

07:00

Drama lui Nicolae Botgros. Ce au descoperit medicii despre plamanii lui, dupa vindecarea de virus

Playtech Playtech,
Drama lui Nicolae Botgros. Ce au descoperit medicii despre plamanii lui, dupa vindecarea de virus

Nicolae Botgros a vorbit despre parcursul sau in aceasta perioada incerta si despre experienta cu coronavirus. Ce au descoperit medicii la plamanii artistului, dupa vindecare? Descoperirea medicilor la plamanii lui Nicolae Botgros. Ce s-a intamplat dupa vindecarea de virus Nicolae Botgros a trecut prin infern si a revenit. Maestrul a vorbit deschis despre experienta ca . continuă pe Playtech

Nicolae Botgros a ajuns acasa, dar este dependent de masca de oxigen, dupa infectia cu COVID. Mai bine mor decat sa fiu intubat

Indragitul rapsod Nicolae Botgros a ajuns acasa dupa o luna si patru zile de spitalizare in lupta cu COVID-19. in exclusivitate pentru Antena 3, artistul a declarat ca se simte mai bine, dar este dependent de masca de oxigen dupa ce plamanii i-au fost afectati in proportie de 70%.

Informatii de ultima ora despre Nicolae Botgros. Ce se intampla acum cu artistul

Maestrul Nicolae Botgros a fost externat si s-a vindecat de coronavirus. El a fost internat la ATI in stare grava si intubat la Institutul de Medicina Urgenta din Chisinau. Artistul a trecut de pericol si starea sa de sanatate este una buna. Ce se intampla acum cu Nicolae Botgros Maestrul Botgros a trecut printr-o perioada .

Nicolae Botgros, prima reactie dupa ce a scapat de spital. Mesajul furibund al artistului

Nicolae Botgros a cunoscut drumul spre casa, dupa o luna in care a stat in spital, fiind confirmat cu noul coronavirus. Prima reactie a celebrului dirijor: Am urlat ca un caine saptamanile astea. Nicolae Botgros a iesit din spital. Prima reactie a dirijorului Dirijorul Nicolae Botgros 67 de ani), liderul Orchestrei Nationale de Muzica Populara .

Nicolae Botgros s-a tratat de COVID-19 si a fost externat din spital

Maestrul Nicolae Botgros s-a vindecat de COVID-19 si a fost externat, dupa ce la sfarsitul lunii octombrie a fost internat in stare grava la Institutul de Medicina Urgenta din Chisinau.

Actrita din Galati, la un pas de moarte dupa cezariana. Ce i-au descoperit medicii in abdomen, de fapt

Actrita Tania Popa a povestit intr-o postare pe Facebook drama pe care a trait-o o prietena d-ale sale, pe nume Victoria Dicu, de asemenea, si ea tot actrita. Actrita din Galati, la un pas de moarte dupa cezariana Se pare ca actritei din Galati i s-a gasit in abdomen un pansament de marimea unui pumn, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.218 seconds )