Libnet.ro
UNICEF

07:30

Magazinele de pe Calea Victoriei dau faliment din cauza lipsei locurilor de parcare, nu a pretului chiriei

B1 B1,
Magazinele de pe Calea Victoriei dau faliment din cauza lipsei locurilor de parcare, nu a pretului chiriei

Magazinele de pe Calea Victoriei se inchid pe banda rulanta, asta in timp ce in zona Palatului Stirbei se va deschide un mall. La prima vedere ar parea ca din cauza chiriilor se inchid magazine, dar motivele. continuă pe B1

O clinica din Caras Severin este nefolosita de 6 luni din cauza lipsei unei linii speciale de alimentare cu energie electrica pentru tomograf

In Moldova Noua din judetul Caras Severin o clinica este nefolosita desi lucrarile au fost finalizate acum jumatate de an. Motivul este lipsa unei linii speciale de alimentare cu energie electrica pentru.

Razvan Simon divorteaza din cauza geloziei exagerate a sotiei?

Razvan Simion divorteaza, iar decizia cea mare este luata, din pricina neintelegerilor cronice din casnicie datorate, se pare, geloziei si posesivitatii exagerate a sotiei lui. Iata ce declara apropiatii lor ca se intampla intre ei.

increderea in economia Germaniei SE iNRAUTATESTE, din cauza Greciei

Increderea consumatorilor in economia Germaniei se va inrautati usor in iulie din cauza crizei din Grecia, anticipeaza compania de cercetare a pietei GfK, transmite MarketWatch, conform Mediafax. Un indice.

Varsovia: Un avion de pasageri a aterizat de urgenta pe aeroportul Modlin, din cauza unor suspiciuni ca la bord s-ar afla o substanta exploziva

Un avion de linie a aterizat de urgenta joi pe aeroportul Modlin, de langa de Varsovia, din cauza suspiciunii ca la bord ar fi existat o substanta exploziva, informeaza Reuters, citand un purtator de cuvant.

Peste 1.000 de persoane au murit din cauza caniculei in Pakistan

Peste 1. 000 de persoane au murit din cauza valului de caldura care afecteaza sudul Pakistanului, in timp ce alte cateva mii primesc ingrijiri medicale, au anuntat oficialii joi, relateaza DPA. Karachi, capitala pr.

Peste 1.000 de morti din cauza caniculei in Pakistan. Ce masuri au luat Guvernul si liderii religiosi

Peste 1. 000 de persoane au murit din cauza valului de caldura care afecteaza sudul Pakistanului, in timp ce alte cateva mii primesc ingrijiri medicale, au anuntat oficialii joi. Guvernul a instalat 100 de centre de ajutor in Karachi, in timp ce liderii religiosi au emis miercuri un decret care le cere persoanelor bolnave si vulnerabile sa evite postul in timpul Ramadanului.

(P) Descopera un Univers al deliciilor intr-o atmosfera eleganta unica, chiar pe Calea Victoriei!

Daca nu ai timp sa pleci din Bucuresti, te poti relaxa la cel mai apetisant brunch din oras, la hotelul Radisson Blu. Aici poti petrece duminici de neuitat impreuna cu cei apropiati.

Mures: 23 de persoane au fost evacuate in comuna Apold din cauza alunecarilor de teren

23 de persoane au fost evacuate in comuna Apold din judetul Mures in urma alunecarilor de teren, trei case sunt prabusite partial si alte trei sunt in pericol iminent de prabusire, a anuntat vineri.

MAI: Peste 20 de persoane, evacuate preventiv in noaptea de joi spre vineri din cauza inundatiilor care afecteaza mai multe judete

Ministerul Afacerilor Interne MAI) a publicat vineri un prim bilant care au afectat in ultimele zile unele judete din tara. Potrivit unui comunicat al MAI, peste 20 de persoane din zone afectate de inundatii au.

Primarul din Palermo, ingrijorat din cauza pierderilor umane in Marea Mediterana: Europa este afectata de un genocid

Leoluca Orlando, primarul de stanga al orasului Palermo, in Sicilia, a apreciat joi ca Europa este afectata de un genocid din cauza pierderilor umane in Marea Mediterana. Primarul a cerut libertate de.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )