Libnet.ro
UNICEF

01:05

Magia Zilei. Cariera adecvata nativilor din zodia Sagetator

Antena3 Antena3,
Magia Zilei. Cariera adecvata nativilor din zodia Sagetator

Cariera adecvata nativilor din zodia Sagetator. Sagetatorul poate fi un excelent organizator, coordonator si indrumator. Are calitati incontestabile pentru meseria de profesor sau educator, filozof sau. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Nativii din zodia Balanta pot fi buni profesori

Mihai Voropchievici a vorbit la Magia Zilei despre cariera, profesia, joburile nativilor din zodia Balanta. Poate fi un bun purtator de cuvant, diplomat, judecator, procuror,.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 6 APRILIE 2019 pentru Zodia Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 6 APRILIE 2019 pentru Zodia Sagetator -Nu ai parte de tovarasi de incredere, de parca ai fi nimerit intr-un grup de persoane aiurite, superficiale, care fac tot posibilul sa.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 5 APRILIE 2019 pentru Zodia Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 5 APRILIE 2019 pentru Zodia Sagetator -Starea de confort emotional care te invaluie e un semn bun, cum ca tot ce a fost mai greu in etapa parcursa pana acum a trecut si se rein.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 8 APRILIE 2019 pentru Zodia Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 8 APRILIE 2019 pentru Zodia Sagetator -Tu te simti bine, fara sa tii cont de nimic din ce se petrece in jurul tau. Si bine faci, pentru ca azi atragi alaturi de tine numai oamen.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 7 APRILIE 2019 pentru Zodia Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 7 APRILIE 2019 pentru Zodia Sagetator -Gata, ai decis ca de cum inainte sa schimbi macazul si sa nu mai faci ceea ce faceai inainte. Esti in fata unei mari transformari ce.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )