Libnet.ro
UNICEF

01:05

Magistratii analizeaza, vineri, dosarul privind moartea lui Ionut Anghel, baiatul sfasiat de caini

România Liberă România Liberă,
Magistratii analizeaza, vineri, dosarul privind moartea lui Ionut Anghel, baiatul sfasiat de caini

Magistratii Judecatoriei Sectorului 2 analizeaza, vineri, dosarul dosarul privind moartea lui Ionut Anghel, baiatul care a fost sfasiat de caini, in urma cu doi ani, in apropierea Parcului Tei, din Capitala. continuă pe România Liberă

Magistratii se pronunta, vineri, in dosarul lui Ionut Anghel, copilul omorat de caini

Magistratii Judecatoriei Sectorului 2 se pronunta, vineri, in dosarul dosarul privind moartea lui Ionut Anghel, baiatul care a fost sfasiat de caini, in urma cu doi ani, in apropierea Parcului Tei, din Capitala, informeaza B1 Tv.

Decizie in cazul lui Ionut Anghel, baiatul sfasiat de caini acum doi ani: Magistratii hotarasc vineri cine este vinovatul (VIDEO)

Magistratii Judecatoriei Sectorului 2 decid vineri daca proprietarul locului unde Ionut Anghel a fost sfasiat de caini se face sau nu vinovat. Judecatorii vor hotari si care este partea de implicare a.

Redeschidere a urmaririi penale in dosarul privind rapirea jurnalistilor romani in Irak, declinata catre iCCJ

Magistratii Judecatoriei Sectorului 5 au decis, joi, ca nu este de competenta lor sa judece cererea Parchetului General de confirmare a redeschiderii urmaririi penale in dosarul privind rapirea jurnalistilor romani in Irak. in acest caz, Corneliu Vadim Tudor ii acuza pe Traian Basescu si pe Vasile Blaga ca si-ar fi insusit o parte din rascumpararea platita de statul roman pentru eliberarea jurnalistilor.

Ginerele lui Vasile Blaga vrea in libertate. Magistratii judeca vineri contestatia lui Ionut Rudeanu la arestul preventiv

Ginerele lui Vasile Blaga, Ionut Rudeanu, a fost dus, vineri dimineata, la Curtea de Apel Bucuresti unde se judeca contestatia acestuia la decizia prin care a fost arestat preventiv. Rudeanu este suspectat intr-un dosar de evaziune fiscala in care prejudiciul se ridica la peste 600. 000 de euro.

Remus Truica cere ridicarea sechestrului pe avere. Magistratii judeca vineri cererea omului de afaceri

Vineri, magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti judeca cererea omului de afaceri Remus Truica de ridicare a sechestrului pus de procurorii DIICOT pe averea sa, in dosarul creditelor frauduloase luate de la BRD.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )