Libnet.ro
UNICEF

15:30

Magnus Carlsen, campion mondial la sah

Online Sport Online Sport,
Magnus Carlsen, campion mondial la sah

Magnus Carlsen Norvegia) a castigat Campionatul Mondial de Sah 2014 de la Sochi Rusia), pastrandu-si titlul de acum un an. continuă pe Online Sport

Lewis Hamilton, noul campion mondial al Formulei 1. Mercedes a castigat titlul suprem la constructori

Lewis Hamilton a castigat Marele Premiu de Formula 1 de la Abu Dhabi, ultima cursa din circuitul mondial, devenind campion mondial in acest sezon. Acest succes este al doilea din cariera pilotului britanic, dupa cel din 2008.

Formula 1: Lewis Hamilton a castigat Marele Premiu al Emiratului Abu Dhabi si a devenit campion mondial

Piltotul britanic Lewis Hamilton de la Mercedes a castigat, duminica, Marele Premiu al Emiratului Abu Dhabi, devenind astfel pentru a doua oara in cariera campion mondial de Formula 1, dupa ce a mai reusit.

Lewis Hamilton, campion mondial la Formula 1 dupa cursa de la Abu Dhabi

Britanicul Lewis Hamilton, pilotul echipei Mercedes, a cucerit titlul de campion mondial la Formula 1, pentru a doua oara in cariera, dupa ce s-a impus in Marele Premiu al Emiratului Abu Dhabi.

Lewis Hamilton, noul campion mondial din Formula 1

Pilotul britanic Lewis Hamilton a castigat cursa finala a sezonului 2014, in Abu Dhabi, si a obtinut al doilea titlu mondial din cariera, in timp ce Nico Rosberg nu a reusit sa termine nici macar in puncte din cauza problemelor mecanice.

Formula 1: Lewis Hamilton, noul campion mondial

Lewis Hamilton a castigat titlul mondial in Formula 1, dupa ce s-a impus in Marele Premiu de la Abu Dhabi, ultima etapa a sezonului 2014. Pilotul celor de la Mercedes si-a trecut astfel in palmares al doilea titlu mondial din cariera, primul fiind cucerit in 2008, alaturi de McLaren.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )