Libnet.ro
UNICEF

23:30

NU MAI ARE LIMITE! Oana Roman, IPOSTAZE DEOCHEATE: A fost surprinsa doar in LENJERIE INTIMA, in PAT! Cu cine isi FACE DE CAP dupa despartirea de sot (GALERIE FOTO)

B1 B1,
NU MAI ARE LIMITE! Oana Roman, IPOSTAZE DEOCHEATE: A fost surprinsa doar in LENJERIE INTIMA, in PAT! Cu cine isi FACE DE CAP dupa despartirea de sot (GALERIE FOTO)

Oana Roman a facut furori pe internet cu cateva imagini in care apare in ipostaze incendiare. VEZI AICI GALERIA FOTO Fiica lui Petre Roman a declansat o adevarata isterie in mediul online dupa ce a pozat d. continuă pe B1

Oana Roman a fost inselata chiar cu cea mai buna prietena. Ce a aflat despre barbat dupa ce i-a prins

Oana Roman a dezvaluit de curand ca a trecut printr-o despartire controversata. Se pare ca norocul sau in dragoste nu si-a facut prea mult aparitia in viata ei. intr-o fosta relatie a ramas si fara cea mai buna prietena si fara cel pe care il iubea. Cum s-a intamplat totul? Oana Roman, ramasa fara prietena .

SOC in showbiz! Pentru EA a fost PARASITA Oana Roman! Marius Elisei i-a scris iNAINTE SA ii dea ...

Vestea ca Oana Roman si Marius Elisei s-au despartit a socat showbiz-ul romanesc. PROFETIE iNGRIJORATOARE! MARIA GHIORGHIU, ANUNT CUMPLIT PENTRU ROMANI! O EXPLOZIE URIASA Cea care ar sti.

Prima fotografie cu Marius Elisei si fetita lui, dupa despartirea de Oana Roman. Ce se observa la micuta Isabela

Oana Roman a anuntat in cursul saptamanii trecute despartirea de sotul ei. Dupa cum a auntat, singura constanta in viata lor va fi Isa. Cei doi au decis ca micuta sa nu simta niciodata lipsa vreunuia dintre ei, asa ca indiferent de relatia lor de cuplu, ea va simti iubirea lor si ii va avea .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )