Libnet.ro
UNICEF

16:15

Oana Roman a fost inselata chiar cu cea mai buna prietena. Ce a aflat despre barbat dupa ce i-a prins

Playtech Playtech,
Oana Roman a fost inselata chiar cu cea mai buna prietena. Ce a aflat despre barbat dupa ce i-a prins

Oana Roman a dezvaluit de curand ca a trecut printr-o despartire controversata. Se pare ca norocul sau in dragoste nu si-a facut prea mult aparitia in viata ei. intr-o fosta relatie a ramas si fara cea mai buna prietena si fara cel pe care il iubea. Cum s-a intamplat totul? Oana Roman, ramasa fara prietena . continuă pe Playtech

ADP Sector 4, cea mai buna companie de amenajari peisagistice dinRomania (P)

In Sectorul 4, eforturile pe care autoritatea locala le depune chiar se vad. Dupa ce primarul Daniel Baluta si city-managerul Ioan Gaf Deac au fost premiati, in urma cu o saptamana, pentru proiectele de smart city, acum a venit randul companiei ADP Sector 4 sa iasa in fata, fiind declarata ca cea mai buna firma din domeniul amenajarilor peisagistice din Romania.

Orban: Cea mai buna varianta pentru alegerea primarilor in doua tururi este dezbaterea parlamentara Ce mesaj are pentru USR

Varianta cea mai buna pentru trecerea la alegerea primarilor in doua tururi de scrutin este dezbaterea parlamentara, dar nu sunt excluse total nici asumarea raspunderii Guvernului sau o ordonanta de urgenta, spune premierul Ludovic Orban. El le transmite celor din USR, care l-au somat ca saptamana viitoare sa vina cu o masura clara ca daca iau alta decizie legata de sprijinirea Guvernului este problema lor.

Guvernul Orban a decis sa isi asume raspunderea pe proiectul de buget. Ludovic Orban: Cea mai buna data pentru plen este 23 decembrie

Premierul Ludovic Orban, a anuntat luni ca a primit din partea conducerii partidului sustinerea pentru angajarea raspunderii in cazul legii bugetului de stat si legii bugetului asigurarilor sociale pe anul 2020, adaugand ca data cea mai buna pentru sedinta de plen a Parlamentului este 23 decembrie.

Oana Roman ii ia public apararea lui Marius Elisei. A luat foc atunci cand a vazut cine l-a criticat dur

Oana Roman nu trece prin cea mai buna perioada a vietii sale, caci zilele trecute a hotarat sa se separe de sotul ei, Marius Elisei, dupa 7 ani de relatie. Cu toate acestea, orice ar fi, ramane tatal copilului ei, asa ca, desi aflati intr-un moment sensibil, vedeta i-a luat public apararea partenerului sau cand .

Dracula vine pe Netflix in poate cea mai buna serie de pana acum

De la un singur roman, Dracula a devenit material pentru filme, seriale, glume, Halloween, turism si nu numai. Netflix crede ca il poate prezenta mai bine. Acum a anuntat si data de.

ADP sector 4, cea mai buna companie de amenajari peisagistice din Romania

In sectorul 4, eforturile pe care autoritatea locala le depune chiar se vad. Dupa ce primarul Daniel.

ADP Sector 4, cea mai buna companie de amenajari peisagistice din Romania

In Sectorul 4, eforturile pe care autoritatea locala le depune se vad. Dupa ce primarul Daniel Baluta si city-managerul Ioan Gaf Deac au fost premiati, in urma cu o saptamana, pentru proiectele de smart.

EUROSTAT: Tara noastra a fost in 2018 cea mai mare exportatoare de viori

Romania a exportat in 2018 un numar de 14. 000 de viori in state din afara Uniunii Europene, reprezentand 28% din totalul exporturilor de acest tip ale UE. in acest fel, Romania a fost anul trecut cel mai mare exportator de viori din UE catre restul lumii, potrivit datelor biroului european de statistica, Eurostat, informeaza News. ro.

Dar si Har. Cum mancam corect in post. Dieta bunicii, cea mai buna

Oana Roman a fost pusa la zid, dupa ce a anuntat ca se desparte de Marius Elisei. De aia coresponda cu cea din Italia

Oana Roman a decis sa dea vestea despartirii de sotul ei, Marius Elisei, printr-o postare pe Facebook. Dupa 7 ani de momente bune si grele, cele din urma au pus amprenta pe relatia lor. Oana Roman a anuntat ca se desparte de sotul ei, Marius Elisei, dupa sapte ani de iubire din care a reiesit .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )