Libnet.ro
UNICEF

18:00

Mai dragut decat Dostoievski, cu Nora Iuga si Angela Baciu, la Carturesti Verona

Adevărul Adevărul,
Mai dragut decat Dostoievski, cu Nora Iuga si Angela Baciu, la Carturesti Verona

Vineri, 7 iulie, de la ora 18. 30, la Carturesti Verona, are loc o discutie literara cu ocazia recentei aparitii a volumului Mai dragut decat Dostoievski, de Nora Iuga si Angela Baciu, si cu ilustratii de Ion Barbu. Alaturi de cele doua autoare, la eveniment vor vorbi Florin Iaru si Simona Popescu, iar actorul George Mihaita va citi un fragment din volum. Discutia va fi moderata de Andreea Chebac. continuă pe Adevărul

VIDEO REPORTAJ Incursiune in pepiniera tehnologiilor din masinile de maine. Un TechShow mai interesant decat saloanele auto

Tehnologiile mai putin vazute ale masinilor sunt adesea mai interesante decat automobilul luat ca intreg sau chiar decat saloanele auto. Iar un show creat special pentru tehnologie auto nu poate sa fie decat fascinant: in fata ta stau idei, la propriu, materializate intr-o forma mai mult sau mai putin finala. Iti dau doar cateva exemple: sistemul audio fara boxe, masina care isi invata drumul pana in garaj si un sistem de 48 V cu catalizator incalzit electric pentru reducerea pe bune a emisiilor de oxizi de azot NOx).

Senator liberal, semnal de alarma: Programul de guvernare al PSD a deraiat mult mai rapid decat ma asteptam

Senatorul liberal Florin Citu a declarat vineri ca programul de guvernare al PSD a deraiat mult mai rapid decat se astepta, iar Liviu Dragnea si-a incalcat promisunea din timpul campaniei de a nu.

Alex Milcev, EY: Daunele impozitului pe cifra de afaceri, mai mari decat beneficiile

Daunele pe care le-ar produce introducerea impozitului pe cifra de afaceri ar fi mai mari decat castigurile, a aratat Alex Milcev, liderul departamentului de asistenta fiscala si juridica EY Romania, in cadrul unei conferinte de presa pe tema impactului masurilor fiscale anuntate de noul guvern.

Romanii cumpara online de pe telefon mai mult decat anul trecut. Cati bani cheltuie si pe ce

Romanii au facut cumparaturi online de pe telefon cu 64% mai mult decat anul trecut. Valoarea medie a unei tranzactii pe mobil in primele 6 luni a fost de 40 de euro, similara cu cea din 2016, potrivit 2Performant Network. Iata in ce domenii se fac cele mai scumpe tranzactii online.

REZULTATE BACALAUREAT 2017. Note mai mari decat anul trecut. Care este primul judet in top

Rezultatele obtinute in actuala sesiune a examenului de Bacalaureat de absolventii de liceu sunt, in cele mai multe judete din tara, mai bune decat cele din anul trecut. Judete precum Iasi sau Cl.

Salariul mediu brut pentru mai 2017 a fost de 3.288 lei, cu 0,1% mai mic decat in aprilie

Salariul mediu brut calculat pentru mai 2017 a fost de 3. 288 lei, cu 0,1% mai mic decat in aprilie 2017, iar salariul mediu net a fost de 2. 363 lei, in scadere fata de luna precedenta cu 3 lei -0,1%).

Vacantele in insulele Seychelles, Mauritius, Hawaii, Bali, mai ieftine decat in Cipru sau Croatia

Romanii care nu si-au planficat inca vacanta de vara, mai au timp sa aleaga dintre ofertele agentiilor de turism. Chiar daca pare greu de crezut, cele mai bune oferte last-minute pentru vacantele exotice de vara se pot cumpara acum, la tarife.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )