Libnet.ro
UNICEF

13:00

Mai mult decat o baterie.

România Liberă România Liberă,
Mai mult decat o baterie.

Cu multe idei bune si produse noi, Kludi este de multi ani unul dintre cei mai importanti producatori de baterii de baie, baterii de bucatarie si dusuri. Identificarea timpurie a trendurilor si transpunerea lor in produse mai istete si mai bune, aceasta este filosofia noastra. si la un pret accesibil! Bateriile Kludi imbina un design tineresc, reconfortant, cu o tehnica inovativa. Pe langa aceasta, Kludi se identifica cu inalta calitate a serviciilor de livrare, profesionalism in . continuă pe România Liberă

Razboiul somnorosilor: Ponta sustine ca se trezeste mai greu decat Crin Antonescu

Victor Ponta a tinut sa demonteze un mit creat pe seama obiceiului presedintelui Senatului, Crin Antonescu, de a dormi mult, sustinand ca el doarme mai mult decat colegul sau. in ciuda da legendei publice,.

Razboiul somnorosilor: Ponta sustine ca se trezeste mai greu decat Crin Antonescu

Victor Ponta a tinut sa demonteze un mit creat pe seama obiceiului presedintelui Senatului, Crin Antonescu, de a dormi mult, sustinand ca el doarme mai mult decat colegul sau. in ciuda da legendei publice,.

Tinerii, preocupati mai mult de siguranta oferita de anvelope decat de consum

Tinerii soferi pun mai mult pret pe siguranta oferita de anvelope decat pe eficienta promisa la capitolul consum sau nivelul de zgomot produs la rulare, arata un nou studiu Goodyear.

Noua generatie Mitsubishi Outlander a fost lansata in Romania la un pret cu aproape 2.500 euro mai mic decat al vechiului model

A treia generatie a SUV-ului Mitsubishi Outlander a fost lansata in Romania de la 22. 308 euro cu TVA, un pret cu aproape 2. 500 euro mai mic decat al modelului care iese de pe piata. Noul Outlander este mai usor cu circa 150 kg fata de vechiul model, are un portbagaj mai mare, iar din 2013 va avea si o versiune hibrida.

Orange: Cererea pentru iPhone 5 este de 3 ori mai mare decat pentru modelul precedent

Cererea pentru iPhone 5 este de trei ori mai mare decat pentru modelul precedent datorita ofertei comerciale cu care este vandut noul terminal, au declarat pentru Wall-Street. ro, oficialii Orange, cel mai mare operator telecom de pe piata locala.

Reteaua bancherilor, mai mult mit decat realitate.

Asociatia Romana a Bancilor ARB) isi exprima ingrijorarea fata de modul in care a fost prezentata opiniei publice evolutia anchetei efectuate de DIICOT privind fraudele bancare. Asociatia bancherilor considera ca aprecieri precum caracatita bancara sunt fortate si extrem de periculoase si nu ar trebui formulate decat in baza unor probe indiscutabile, arata un comunicat al ARB. Asociatia bancilor, in calitate de asociatie profesionala a comunitatii bancare din Romania, subliniaza ca au .

Directorul de HR al Orange: Provocarea este cum cresti lideri mai repede si mai bine decat concurenta, cum fidelizezi oamenii

Sa iti cresti liderii mai repede si mai bine decat concurenta si sa iti fidelizezi oamenii sunt cateva dintre cele mai mari provocari ale unui director de resurse umane, a declarat pentru Wall-Street. ro, Ioana Marcu, managerul de resurse umane al.

Liderii europeni il felicita pe Obama pentru victoria sa. Schulz: Ce uneste UE si SUA e mai puternic decat ce le desparte

Mai multi lideri europeni i-au transmis, inca de la primele ore, mesaje de felicitarea presedintelui reales la Casa Alba, Barack Obama. Prin intermediul retelei de socializare Twitter, Martin Schulz si Jose.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )