Libnet.ro
UNICEF

11:45

Mai multe cartiere din Bucuresti ar putea ramane fara apa calda

B1 B1,
Mai multe cartiere din Bucuresti ar putea ramane fara apa calda

Mai multe cartiere din Bucuresti ar putea ramane fara apa calda, avertizeaza RADET. Noul Consiliu de Administratie al RADET a cerut 10 milioane de euro de la Primaria Capitalei pentru a putea efectua reparatii . continuă pe B1

Avertisment RADET: Multe cartiere bucurestene ar putea ramane fara apa calda

Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice Bucuresti a anuntat, joi, ca mai multe cartiere bucurestene ar putea ramane fara apa calda, informeaza un comunicat de presa remis de RADET.

Bucurestenii ar putea ramane fara caldura la iarna. Ce anunt a facut RADET

Seful CA al RADET, Gabriel Dumitrascu, a declarat, joi, ca bucurestenii ar putea ramane fara caldura in aceasta iarna, intrucat reteaua termica este veche, iar Primaria Capitalei nu a alocat nici in 2015 fonduri suficiente pentru investitii in sistem.

Se opreste apa in mai multe zone din Techirghiol

Pentru executarea lucrarilor de racordare a conductelor principale de alimentare cu apa din localitatea Techirghiol, la sistemul centralizat de distributie, lucrari executate in cadrul Programului Operational Sectorial de Mediu, SC RAJA SA este nevoita sa intrerupa furnizarea apei potabile vineri, 12 iunie 2015, in intervalul 8.

Sotia lui Ovidiu Tender: 5.300 de oameni vor ramane fara locuri de munca, desi nu am avut niciun prejudiciu la stat

Nicoleta Tender, sotia lui Ovidiu Tender, sustine ca in urma condamnarii sotului ei la 12 ani si sapte luni de inchisoare, 5. 300 de oameni vor ramane fara locuri de munca, desi firma respectiva nu are.

Furtunile au produs pagube insemnate in mai multe zone ale Romaniei

Furtuna de ieri dupa-amiaza a produs pagube in mai multe orase ale tarii. in Capitala, 11 copaci au fost doborati de vantul puternic si cinci masini au fost avariate de crengile cazute. O furtuna.

Mircea Ursache (ASF): Au loc negocieri cu mai multe fonduri de investitii pentru salvarea Astra

Prospectul pentru a doua majorare de capital la compania Astra a fost aprobat, iar in aceste zile au loc negocieri cu mai multe fonduri de investitii, intre care unul chinez, a declarat, ieri, Mircea Ursache, vicepresedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), intr-o conferinta de specialitate.

Cea mai mare moschee din Europa, construita la Bucuresti: Terenul a fost primit de Muftiatul Cultural Musulman din partea Guvernului roman

In Romania va fi construita cea mai mare moschee din Europa crestina. Statul turc finanteaza ridicarea centrului cultural pe un teren de 11. 000 de metri patrati din nordul Bucurestiului. Terenul a fost primit.

Noua generatie! Ei se lupta pentru titlul Cel mai bun hairstylist din Romania!

Concursul Cel mai bun hairstylist din Romania se apropie de final. Zece hairstylisti talentati au fost alesi de juriul de specialitate si s-au calificat in finala, iar unul dintre ei va castiga marele titlu, dar si un premiu consistent, in valoare de 3000 de euro.

Cele mai nebunesti planuri din Razboiul Rece: de la animale spion la bombardarea Lunii

Razboiul Rece poate fi definit ca un conflict non-militar, deschis si limitat, care s-a dezvoltat dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial si s-a incheiat in 1991, intre URSS si SUA, state cu ideologii si sisteme politice diametral opuse. Termenul de Razboi Rece a fost popularizat de catre ziaristul american Walter Lippmann si a intrat in [] Cele mai nebunesti planuri din Razboiul Rece: de la animale spion la bombardarea Lunii Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

VIDEO Un bibliotecar a gasit scenariul original Star Wars care desluseste una dintre cele mai discutate scene din film

Lucrand la proiectul de arhivare digitala a colectiilor stiintifico-fantastice detinute de Biblioteca Universitatii New Brunswick din Canada, un angajat a descoperit scenariul original Star Wars si a ajutat la deslusirea celei mai disputate scene din film, conform businessinsider. com.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )